Black Metal Mafia u Močvari uz Infernal Execrator, Sacrilegious Rite i SitiS
21. rujna 2019.
Music Box (9677 Članci)
Podijeli

Black Metal Mafia u Močvari uz Infernal Execrator, Sacrilegious Rite i SitiS

Nasty Events u Močvari organiziraju 26. rujna događaj pod nazivom Black Metal Mafia, a na kojem će nastupiti Internal Execrator iz Singapura, Sacrilegious Rite iz Njemačke i domaći SitiS.

Iz zemlje koja smatra potrebnim zabraniti žvakaće gume, Singapura, dolaze war metal entiteti koji se lomljenjem vratova i širenjem mrskog kaotičnog bjesnila bave već više od desetak godina. Za one koji nisu upoznati sa zvukom Infernal Execratora, radi se o mješavini bjesomučnog black i death metala u maniri ranog Marduka, Angelcorpsea i Impietya. Odlična dinamika, brutalno agresivne gitare, poremećen bubanj i vokal iz pakla, učinit će vaš mozak krvavom rezonancijom vaše lubanje.

Za razliku od braće Singapuraca, zla njemačka banda Sacrilegious Rite više je black nego death. Postoje oko desetak godina i naginju totalnoj old skulani. Rifovi koji variraju od ultra brzih do sporih i hipnotizirajućih, neumorni bubnjevi istančane kaotične naravi te truli, mrljavi vokali. Ne nedostaje niti pozadinskih zlih harmonijalnih zvukova poput crkvenih zvona, vriskova, životinjskog plača i inih koji dodatno usavršavaju već i tako zloslutnu atmosferu. Long story short, odličan bend koji naglasak stavlja na stvaranje jezive atmosfere više nego na impresioniranje instrumentalnih sposobnosti.

Iz dubine zagrebačkog podzemlja po prvi puta SitiS će kročiti na pozornicu i predstaviti svoju viziju crnog nervoznog metala.

Prije i poslije koncerata Lyz Bastard priprema black metal slušaonicu.

Upad je 50 kuna.