Miljenici hrvatske publike, Milky Chance, singlom “The Game” najavili album!
22. rujna 2019.
Music Box (11100 Članci)
Podijeli

Miljenici hrvatske publike, Milky Chance, singlom “The Game” najavili album!

Indie miljenici hrvatske publike na oduševljenje brojnih obožavatelja objavili su novi singl naziva „The Game“.

Pjesma će se naći na njihovom trećem studijskom izdanju naslova „Mind The Moon“, koje će svjetlo dana ugledati 15. studenog ove godine!  „The Game“ je inspirirana žanrovima kao što su reggae, chillout i rock te sadrži snažnu poruku:

„Ova pjesma opisuje osjećaj suočavanja s neprestanim promjenama u životu. U jednom trenutku sve se doima sigurnim, ali sva ta stabilnost nestaje zbog samo jedne promjene.“, objasnio je indie-folk duo značenje koje se krije iza njihovog novog singla, za koji je predstavljen i spot:

Ova je pjesma druga u nizu singlova kojima su Milky Chance najavili treći studijski album naziva „Mind The Moon“. Obožavatelji su već imali priliku poslušati „Daydreaming“, na kojoj je surađivala popularna australska multiinstrumentalistica Tash Sultana. „Daydreaming“ se pokazala odlično prihvaćenom te je u samo dva tjedna na Spotifyu sakupila više od tri milijuna streamova.

Clemens Rehbein i Philipp Dausch, dvojica dugogodišnjih prijatelja koji čine ovaj uspješni duo, svjetski uspjeh postigli su objavom debi-albuma „Sadnecessary“, 2013. godine, na kojem se nalazi i dobro poznati singl „Stolen Dance“. U samo nekoliko mjeseci postali su jedna od najvećih indie pop senzacija u Europi, a ubrzo i preko oceana. U rekordnom roku zasjeli su na vrhove europskih glazbenih ljestvica, a našli su se i na Billboard Top 200 listi. Otisnuli su se na svjetsku turneju, rasprodali njujorški Bowery Ballroomi i nastupali u legendarnom Red Rocks amfiteatru. Gostovali su u poznatim TV emisijama kod Jimmyja Kimmela i Jimmyja Falona, osvojili nekolicinu nominacija i nagrada te u manje od tri godine postali globalni pop fenomen.

Album “Mind The Moon” bit će njihovo treće po redu studijsko izdanje.