“Slušaj mater” Ede Maajke na dvostrukom vinilu s remasteriranim snimkama!
30. rujna 2019.
Music Box (10880 Članci)
Podijeli

“Slušaj mater” Ede Maajke na dvostrukom vinilu s remasteriranim snimkama!

Nakon 17 godina od najuspješnijeg albuma Ede Maajke “Slušaj mater” kojim je 2003. godine osvojio nagradu Porin za najboljeg novog izvođača, pod okriljem Menarta izlazi dvostruko LP izdanje s remasteriranim pjesmama.

21 pjesma, koliko ih je bilo na originalnom CD-u, sada se nalazi na dvije 180-gramske ploče.

„Nagrada na Rock&Offu za moj aktualni album Put u plus i izlazak vinila mog prvijenca „Slušaj mater“, su najbitnije stvari koje su mi se ove godine desile. Zahvalan sam Menartu na izdavanju ovog vinila, mislim da je to bitan regionalan hip hop album koji zaslužuje ovakvo jedno remasterirano izdanje. Izdanje me jako razveselilo i nadam se da će razveselit i fanove. Vidimo se naravno u Rockmarku 11.10.!“ – izjavio je Edo.

Promocija LP izdanja i Meet &Greet s Edom, održat će se u petak 11.10. u 18h u Rockmarku, što će ujedno biti odlična uvertira za koncert u Vintage Industrial Baru (31.10.2019.). Cijena dvostruke ploče „Slušaj mater“ biti će 179 kuna, a ulaznice za koncert u Vintageu možete kupiti po cijeni od 70 kuna u pretprodaji i 90 kuna na dan eventa.

Svi fanovi koji dođu u Rockmark, osim potpisivanja vinila i druženja s Edom, imaju priliku kupiti paket dvostruki LP + ulaznicu za koncert po promotivnoj cijeni od 229 kuna.

Bez sumnje, ovo će biti vrlo zanimljivo izdanje za svakog fana Ede Maajke, ali i za kolekcionare LP izdanja. Vinil možete naručiti i online od petka 11.10. na www.menartshop.hr, a prvih 50 naručitelja dobit će potpisani primjerak.

Foto: Nikola Knežević