PREMIJERA: Elvis Sršen NoA donosi funk ritam jeseni u novom spotu za pjesmu “Ritam ljubavi”
4. listopada 2019.
Nikola Knežević (2323 Članci)
Podijeli

PREMIJERA: Elvis Sršen NoA donosi funk ritam jeseni u novom spotu za pjesmu “Ritam ljubavi”

Dinamičan, plesan i netipičan – baš takav je „Ritam ljubavi“. Pjesma nosi funk, brzi, ljetni ritam u ove sjetne jesenske dane.

Jesen je vrijeme kada svi upadamo u neku melankoliju, nostalgiju za ljetom i kada nas hvata standardna rutina. Zato kroz ovu pjesmu želimo dati dobar zvuk jeseni i oživjeti ljeto u jesenskim danima.

“‘Ritam ljubavi’ je autorski projekt s Vojanom Koceićem, a spot za pjesmu je nastao u suradnji s The Drawbook Pictures studiom. Ideja je bila stvoriti pjesmu koja je homage ludim, nepromišljenim i intuitivnim ljubavima, a kroz spot prikazati tu ludu privlačnost. Talentirana glumica Klara Mucci svojom glumom i plesom nosi ritam i nemir – iz scene u scenu, a moj bend, The Funkblasters daju pjesmi dobar, plesni, funk stil. Plešući, mimoilazeći se i sudarajući se gradskim ulicama ideja spota bila je prikazati dvoje ljudi koji osjećaju privlačnost i koje na kraju spaja upravo „ritam ljubavi“. Ova pjesma za mene je posebna jer je u potpunosti funk, a spot jer je u njemu ulogu dobio i Simba – meni najdraži i najposebniji pas na svijetu.”, rekao je NoA.

Zato, ubrzaj ritam, pojačaj dobar zvuk jeseni i uživaj u ritmu ljubavi.

Foto: Promo