Enrique Iglesias predstavio kompilaciju hitova koje će izvesti uživo u Zagrebu
7. listopada 2019.
Music Box (10917 Članci)
Podijeli

Enrique Iglesias predstavio kompilaciju hitova koje će izvesti uživo u Zagrebu

Enrique Iglesias, ikona pop/latino glazbe i pjevač čija nam žanrovska svestranost već nekoliko desetljeća donosi mnoštvo urbanih balada te pop himni, objavio je kompilaciju s njegovim najvećim hitovima. 

„Greatest Hits“ vjeran je prikaz nedvojbenog talenta te glazbenog i kreativnog razvoja popularnog pjevača, čiji hitovi uključuju raznolike elemente poput urbanih ritmova i elektroničke glazbe. Takva svestranost Iglesiasa čini jednim od rijetkih glazbenika koji su uspješno istražili šarolike glazbene zvukove te na taj način očarali raznoliku publiku. Njegova sposobnost prilagodbe izvođačima drugih žanrova vidljiva je i u suradnjama s glazbenicima koji pripadaju različitim glazbenim smjerovima, ali i generacijama.

Ovaj kompilacijski album kolekcija je hitova kao što su „Bailando“, „I Like It“ i „Cuando Me Enamoro“, koje su također obilježile suradnje s popularnim  glazbenicima kao što su Sean Paul i Pitbull.

Enrique Iglesias do danas je nastupao pred više od 10 milijuna fanova te je dobitnik mnogih priznanja, među kojima se izdvajaju nagrade Billboard i Grammy. Izdanja koja je do danas objavio u skoro čitavom su svijetu postigla platinastu nakladu, a veliki je uspjeh zabilježio i na platformama za glazbeni streaming; broj pregleda koje su zapisi na njegovom YouTube/VEVO kanalu skupili iznosi više od 10 milijardi, a njegove su pjesme do danas skupile više od 14 milijarde streamova.

Enrique Iglesias trenutno se nalazi na svjetskoj turneji, u sklopu koje dolazi i u Hrvatsku te će 1. prosinca održati nastup u zagrebačkoj Areni. Zahvaljujući posljednjoj tehnologiji, Enrique će svojim obožavateljima pružiti vrhunski show koji uključuje puno specijalnih efekata, novu ogromnu pozornicu i LED ekran od 500 m2 te dva puta više rasvjete i pirotehnike nego do sada. Ulaznice su i dalje i prodaji!

Foto: Alan Silfen