Ovoga tjedna Beogradski festival piva uz Tommyja Emanuela, Kosheen, Bajagu, Hladno pivo i brojne druge
15. kolovoza 2022.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Ovoga tjedna Beogradski festival piva uz Tommyja Emanuela, Kosheen, Bajagu, Hladno pivo i brojne druge

Beogradski festival piva donosi punokrvnu glazbenu i svjetlosnu produkciju na Ušće! Ulaz u Cloud zonu slobodan, ulaz u koncertnu zonu slobodan do 19:30, nakon toga uz konzumaciju.

Beogradski festival piva otvara svoja vrata u četvrtak 18. kolovoza točno u 18h i tijekom četiri dana na Ušću ugostit će brojne domaće, regionalne i svjetske glazbene zvijezde kao što su Tommy Emanuel, Kosheen, Bajaga i Instruktori, Hladno pivo, Konstrakta, Senidah, Massimo, Nipplepeople, Psihomodopop, Love Hunters, E-play, Blaža i Kljunovi, DLM, Queen Real Tribute, Bijelo dugme tribute, Atomsko sklonište i brojne druge. Da Beograđane čeka produkcijski spektakl, svjedoči i činjenica da na ovogodišnju glavnu pozornicu dugu pedeset metara stiže više od tristo rasvjetnih tijela, kao i više od 800 metara kvadratnih LED ekrana, što je najveća količina ekrana ikad postavljena na ovim prostorima na jednoj festivalskoj pozornici. Pored izvanrednih svjetlosnih efekata, glazbenice i posjetitelje očekuje perfektan zvuk.

Nova razina produkcije događaja nije rezervirana samo za glavnu pozornicu – ovogodišnji Beer fest bit će podijeljen u dvije zone – glazbenu s nastupima brojnih glazbenih zvijezda, kao i Cloud zonu s brojnim sadržajima i atraktivnim programima za sve uzraste, među kojima su: Beer market i Craft Beer Land s više od 300 etiketa piva, Moto Platz (s posebnom pozornicom i glazbenim programom, zidom smrti, kampom, izložbom custom i old timer motora, tattoo studijom itd), Intergalactic Diner Foodland, Silent disco pozornica, Luna park, panorama baloni, Bioxgn selfi toranj visok 17 m s kojeg će posjetitelji moći napraviti najbolji selfie ikada, Elektro zona… Povodom jubileja – 300 godina pivarstva u Srbiji, ogromna pažnja bit će poklonjena craft pivovarima, te su za potrebe Beer festa naručene posebno dizajnirane kupole u kojima će oni predstaviti paletu svojih proizvoda. Uz pivo odlično ide i dobar zalogaj, te posetitelje ove godine u Cloud zoni očekuje najveći “burger house” ikada napravljen u ovom dijelu Europe s kapacitetom od gotovo 1000 sjedećih mesta. Izrađene su specijalne festivalske recepture, a neće ostati gladni ni vegeterijanci, koje očekuju posebni vege recepti i zalogaji.

Vrata Belgrade Beer Festa bit će otvorena od četvrtka, 18. do nedjelje, 21. kolovoza od 18h do 3h. Ulaz na Cloud zonu festivala je slobodan, dok će se na koncertni prostor festivala do 19.30 ulaziti besplatno, a od 19.30 uz kupovinu konzumacije za piće u iznosu od 590 dinara, za koju posetitelji dobivaju dva vaučera koja mogu tijekom večeri iskoristiti na posebno obilježenim šankovima. Konzumacije se već nalaze u prodaji i moguće ih je nabaviti putem eFinity aplikacije, web stranice eFinity.rs i na prodajnom mjestu u TC Ušće. Posetiteljima je omogućen i VIP doživljaj na festivalu uz posebne pogodnosti.