Ed Sheeran – britanski špijun u pohodu na svjetske top liste
8. listopada 2019.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Ed Sheeran – britanski špijun u pohodu na svjetske top liste

Megapopularni britanski glazbenik Ed Sheeran je predstavio službeni videospot za posljednji veliki hit “South of the Border” nastao u suradnji s Camilom Cabello i Cardi B.

Kroz akcijski mini film snimljen u pravoj bondovskoj maniri pratimo Teddyja Fingersa (Ed Sheeran), Mariposu (Camila Cabello) i Cardi B (koja glumi samu sebe) kroz niz špijunskih zapleta i prevrata na putu “južno od granice”, a za posebno dinamičan dojam spektakularni trio regrutirao je mladu influencericu Alexis Ren te glumca i plesača Paula Karmiryana.

Singl “South of the Border”, koji je već osvojio sve top liste, našao se na Sheeranovom posljednjem albumu “No.6 Collaborations Project” objavljenom u srpnju ove godine. Ovo je prvi studijski album glazbenika koji je iznjedrio tri broj jedan singla: “I Don’t Care” feat. Justin Bieber; “Beautiful People” feat. Khalid; i “Take Me Back To London” feat. Stormzy, koja su na Sheeranovom domaćem terenu u Velikoj Britaniji zajednički držala poziciju na vrhu ljestvice čak 14 tjedana zaredom. Album je jednako popularan i među našom publikom pa se tako nekoliko tjedana zaredom našao na prvom mjestu najprodavanijih stranih izdanja prema službenoj top listi Hrvatske diskografske udruge.

Foto: Marc Surridge