Furiozan kraj godine za Dubioza kolektiv!
8. listopada 2019.
Music Box (10579 Članci)
Podijeli

Furiozan kraj godine za Dubioza kolektiv!

Fantastičan Dubiozin kraj godine, koji će, što se tiče naših krajeva vrhunac doživjeti na dva zagrebačka koncerta 22. i 23. studenog u Domu sportova, zahuktava se rasprodanim klubovima i festivalima po Europi i Africi, a finiširati će petodnevnom njemačkom turnejom. Bend će još snažnije ući u 2020. u kojoj je već potvrđena izuzetno jaka serija koncerata po Velikoj Britaniji.

Nakon pune Arene u Puli početkom kolovoza Dubioza Kolektiv nastavila je u istom ritmu puniti klubove i dvorane u Europi, uz jedan premijeran skok u Maroko. Rasprodani Kranj, Skoplje, Katowice, Winterthur, fantastičan headline set na grčkom Street Mode festivalu, pet datuma u Njemačkoj od kojih u ovom trenu za Stuttgart i Köln više nema ulaznica te jedinstveni nastup na L’Boulevard Festivalu u Casablanci pred desetak tisuća ljudi najbolja su najava za centralno dvodnevno ukazanje benda u Hrvatskoj ove godine.

Dubioza stiže u Zagreb 22. i 23. studenog kako bi dva dana bili headlineri 15. i posljednjeg Pozitivnog koncerta. Grupa će oba dana svirati pune koncertne setove, a uz njih su svoje nastupe potvrdili Darko Rundek & Ekipa, Mile Kekin i Antena prvi dan, te Tram 11, Krankšvester i Antenat drugi dan.

U 2020. Dubioza ulazi vjerojatno najjače dosad. Prag je ekspresno dobio drugi koncert nakon što je prvi rasprodao u par dana, a 12. do 22. veljače pred grupom je ogromna britanska turneja kroz 10 gradova među kojima su London, Manchester, Birmingham, Leeds, Bristol i mnogi drugi. U glavnom gradu Velike Britanije Dubioza napada kultni klub u Camdenu – Electric Ballroom.

ULAZNICE ZA POZITIVAN KONCERT

Cijena jednodnevnih ulaznica iznositi 90 kn do 21. studenog. Ostane li ih na dan koncerta cijena će im biti 100 kn. Dvodnevna festivalska ulaznica u prodaji se nalazi po cijeni od 140 kn. Dvodnevne ulaznice nisu prenosive na druge osobe te će ih vlasnici prvi dan morati zamjeniti za narukvicu pred Domom sportova. Ulaz na subotnji program bit će uz pokazivanje narukvice na ulazu.

Foto: Vedran Levi