Adastra i Nika snimili novu pjesmu i spot u gradu koji teče
9. listopada 2019.
Music Box (9471 Članci)
Podijeli

Adastra i Nika snimili novu pjesmu i spot u gradu koji teče

Jeronim Marić iz grupe Adastra i Nika Antolos snimili su još jedan duet. Pjesma “Ti si moja sreća” , čiji tekst i glazbu potpisuje Jeronim, već je sada našla svoj put do srca slušatelja.

Pjesmu ne vole gurati u granice objašnjenja, jer svako uho i srce drukčije vide svoja čekanja ili rastanke. Za pjesmu kažu da je nalik putovanju u 4 minute i zagrljajem na daljinu.

“Pjesma me podsjeća na pejzaž što juri prozorom automobila na putovanju, odlaske do nekih novih dočekivanja”, izjavila je Nika.

,,Glazba kao ozvučene emocije, svakom sviraju drukčije. Upravo zato volim stvarati jer to daje slobodu svakome tko sluša, da drukčije čuje. ”, rekao je Jeronim.

Snimateljica spota je bila Ana Lončarić, a zanimljivo je da je i brojne kadrove u spotu snimila sama Nika. Upisan u skladbu svojim darom stoji i Krešimir Kaštelan, vrhunski basist Crvene jabuke. Jeronim i Nika već imaju jedan duet ,,Posljednji dah” te planiraju suradnju i ubuduće.
Spot je snimljen u produkciji Alom Studios Zagreb i Udruge Zvuk svjetlosti. Redatelj spota je Jeronim Szabolcs Marić.

Adastra će 10.10.2019. održati koncert za širenje svijesti o suicidu i depresiji u zagrebačkom klubu Sax. Organizator koncerta je Udruga Životna linija.