#svježasrijeda: Predstavljamo vam talentiranu Kianu Ledé i njezin novi singl “Title”
9. listopada 2019.
Music Box (9479 Članci)
Podijeli

#svježasrijeda: Predstavljamo vam talentiranu Kianu Ledé i njezin novi singl “Title”

Nakon što je objavila odlično prihvaćeno EP izdanje „Myself“, na kojem se našao hit „Ex“, koji je do danas skupio više od 90 milijuna streamova, talentirana Kiana Ledé nam donosi singl “Title”. Mlada pjevačica i na ovoj pjesmi pokazuje zavidne vokalne sposobnosti, koje dominiraju poletnim R&B beatom. 

Kiana kroz “Title” izražava neopterećenost strogim definiranjem prirode odnosa između dvoje ljudi te želju za spontanošću i prepuštanjem vlastitim osjećajima. Produkciju singla potpisuju Bizness Boi (PartyNextDoor), B Ham (DJ Snake), Smurv (Ty Dolla $ign) i Ekzakt (Rayven Justice).

Osim velikog broja skupljenih streamova, rastuću je popularnost mlade glazbenice potvrdio i Billboard, koji je Kianu uvrstio na “Emerging Artists” listu – popis novih glazbenika koje javnost sve više zamijećuje. Objavom EP izdanja “Myself” Ledé se dodatno definirala kao nova snaga pop glazbe, a zahvaljujući sofisticiranom pristupu kreiranju glazbe, njene se pjesme mogu slušati na urbanim i pop radio postajama diljem svijeta.

Glazba koju Kiana stvara ima uporište u istini, odnosno u doslijednosti njoj samoj: “Nadam se da  publika osjeća ranjivost i iskrenost u mojoj glazbi te da ih doživljava kao dokaz moje snage. Ranjivost i snaga nisu oprečne karakteristike, a to je poruka koju želim poslati svim ženama. Također želim svima pokazati da upravljam vlastitom sudbinom te prihvaćam vlastite nedostatke i mane, one me čine onim što jesam.”, odlučna je pjevačica.

Kiana Ledé odrasla je uz zvukove raznolikih glazbenih žanrova, za što su zaslužni njeni roditelji: “Dok sam odrastala, moj je otac bio veliki obožavatelj hip-hop i R&B žanrova, a moja je majka imala posve drugačije glazbene preferencije.”, otkrila je Kiana, koja se u glazbu zaljubila kao dijete. Osim pjevanju, posvećena je sviranju gitare i klavira, a navedena ju je predanost glazbi dovela do preseljenja u Los Angeles kako bi ostvarila glazbenu karijeru. Kako  talentirana glazbenica priznaje, put do ostvarenja sna nije bio nimalo lagan: “Radila sam osam sati dnevno, nakon čega bih odrađivala snimanja u studiju. Dodatnu zaradu ostvarivala sam nastupima.”

Osim glazbi, Kiana je predana i glumi, a talent u tom području dokazala je ulogom u Netflixovoj seriji All About The Washingtons, u kojoj se pojavljuju i Joseph Simmos te Justine Simmons.