Harry Styles osvaja svijet novim albumom – dobrodošli u njegovu emotivnu kuću
30. svibnja 2022.
Music Box (10961 Članci)
Podijeli

Harry Styles osvaja svijet novim albumom – dobrodošli u njegovu emotivnu kuću

Dugoiščekivani album Harryja Stylesa, „Harry´s House“, oduševio je i kritiku i publiku, a najavni singl „As It Was“ je zavladao streaming servisima baš kao i radijskim eterom.

Singl je odmah nakon izlaska debitirao kao #1 u SAD-u i Ujedinjenom Kraljevstvu: “As It Was” je postala najstrimanija pjesma u jednom danu u SAD-u u povijesti Spotifyja, a ujedno i najstrimanija pjesma globalno u jednom danu u 2022. godini! Spot za taj hit singl je trenutačno na YouTubeu među najpopularnijim glazbenim videospotovima na svijetu – u manje od dva mjeseca je na YouTubeu skupio gotovo 150 milijuna pregleda!

Premijerno je pjesmu uživo na Coachella Festivalu nastupivši pred 100 000 ljudi (15. i 22. 4.) i uz livestream. Harry Styles je i miljenik hrvatske publike. Sa singlom „As It Was“ već je drugi tjedan #1 na Airplay Radio Chartu, službenoj radijskoj listi u Hrvatskoj. Prije njega su na vrhu liste bili Camila Cabello i Ed Sheeran sa zajedničkim singlom „Bam Bam“ i to čak 6 tjedana!

„Harry´s House“ je treći Harryjev solo album. Harry nikada do sada nije zvučao radosnije, samouvjerljivije i ovoliko neustrašivo u suočavanju s budućnošću. Album je njegova duboko osobna priča, Harry je intiman i emotivan, istražuje identitet, društvo, ljubav. „As It Was“ je složena ljubavna pjesma koja govori o tome kad se izgubimo, nađemo i prigrlimo promjenu. „Harry`s House“, kao i većina njegove glazbe je meditiranje o domu. Harry je glazbeno avanturistički raspoložen više nego ikada, pozabavio se R&B grooveom, synth-popom, moćnim gitarističkim baladama…. Pjesme su o stvaranju kuće emocija i sjećanja, tako da možete kreirati mjesto gdje pripadate bez obzira na to gdje idete. Album je pun složenih ljubavnih pjesama, sirove emocije, otvara teren za jednu od najkreativnijih snaga u pop glazbi, za zvijezdu koja odbija mirno stajati.

Harryju su se u stvaranju albuma pridružili dugogodišnji suradnici: Tyler Johnson, Kid Har-poon i Mitch Rowland. Harry je u prosincu 2019. objavio također odličan album „Fine Line“ koji je također postigao golem komercijalni uspjeh, ali i iznjedrio hitove koji su zasjeli na vrh Billboardovih jestvica.  Prvi solo album nakon karijere u One Direction, objavio je 2017. i to jednostavnog naziva „Harry Styles“. Harry se i dalje razvije i to ne samo kao glazbenik već i u modi i filmu. Imao je uloge u 2 filma „Don’t Worry Darling“ i „My Policeman“. Debitirao je kao Eros u Marvelovom „Eternals“. Također je lansirao svoj brand: Pleasing.Harry.

Harry Styles će od lipnja biti na turneji, svi koncerti u Europi i Americi su doslovno rasprodani u rekordnom vremenu (ostalo je još nešto sitno ulaznica i to onih najskupljih), a nama najbliže stiže u Beč i Budimpeštu. Album “Harry’s House” je u prodaji i u Hrvatskoj na CD-u, LP-ju i žutom LP-ju!

Foto: Lillie Eiger