Cold Snap uz E.N.D. i We Too, Will Fade ovog tjedna u KSET-u
15. listopada 2019.
Music Box (10907 Članci)
Podijeli

Cold Snap uz E.N.D. i We Too, Will Fade ovog tjedna u KSET-u

U subotu, 19. listopada u KSET-u slušamo dobro poznati varaždinski Cold Snap koji stiže promovirati svoj novi materijal, a društvo će im praviti eksperimentalni groove thrasheri E.N.D. i njemački post-hardcore We Too, Will Fade.

Cold Snap s radom počinje 2003. godine, a do danas su skupili preko 400 koncerata diljem Europe dijeleći pritom pozornicu s mnogobrojnim bendovima kao što su PRO-PAIN, LIMP BIZKIT, SOUL FLY, DISTURBED. Na turneju su ih ove godine poveli i ukrajinski Jinjer, a iza sebe imaju 3 albuma i jedan EP.

E.N.D. je zadarski bend osnovan sad već davne 1996. godine, a od tada je kroz njega prošao popriličan broj ljudi. Tijekom godina bend se formirao i ustanovio trenutni žanr groove thrash metala. Iza sebe imaju nekoliko EP-a i demo izdanja te tri albuma. Presjek karijere odradit će kroz zagrijavanje prije headlinera.

We Too, Will Fade je mladi post-hardcore bend iz Njemačke. Zvukom podsjećaju na Touche Amore, Underoath, LA Dispute, a to će nam dokazati na samom početku večeri u subotu, 19. listopada.

Karte po cijeni od 65 kn nabavi u KSET-u i Dirty Old Shopu, a dan koncerta bit će potrebno izdvojiti 80 kn.