Ferragosto JAM najavio novo izdanje i pustio u prodaju early bird ulaznice
15. listopada 2019.
Music Box (10906 Članci)
Podijeli

Ferragosto JAM najavio novo izdanje i pustio u prodaju early bird ulaznice

Uz kadrove s ljetos održanog najraskošnijeg izdanja Ferragosto JAMA, otkriveni su novi datumi festivala za 2020. godinu. Ferragosto JAM 13 odvit će se na Orahovačkom jezeru od 5. do 9. kolovoza, a u prodaju su krenule i early bird ulaznice.

Na 12. izdanju Ferragosto JAMA nastupilo je više od 50 izvođača na čak šest pozornica što je povijesni rekord festivala. Josipa Lisac, Goran Bare i Majke, Urban&4, Vojko V, Edo Maajka, Partibrejkers, Nered i Stoka, Krankšvester, Letu štuke i Brkovi samo su neka od imena koja su prodefilirala glavnom pozornicom. Popodnevne akustične svirke renomiranih i mladih kantautora, sportske aktivnosti uz odbojku na pijesku i po prvi put održane borbe kečera, kupanje i druženje uz jezero te nikad jači program elektronske pozornice do ranih jutarnjih sati opravdali su Ferragosto JAM 12 kao unikatnu festivalsku zajednicu koja živi 0-24.

Ferragosto JAM 13 održat će se na Orahovačkom jezeru u terminu od 5. do 9. kolovoza 2020. Prve najpovoljnije early bird festivalske ulaznice u prodaji su po cijeni od 75 kuna do isteka kontigenta.

Ferragosto JAM organizira Dostava zvuka.

Foto: Nikola Knežević