Natali Dizdar već sada najavila romantičnu bajku za Valentinovo sljedeće godine
21. prosinca 2021.
Music Box (11078 Članci)
Podijeli

Natali Dizdar već sada najavila romantičnu bajku za Valentinovo sljedeće godine

Nakon što je proljetos rasprodala dva koncerta u Laubi, Natali Dizdar spremna je za još jedan spektakl pred zagrebačkom publikom – 11. veljače omiljena pjevačica stiže u Tvornicu kulture.

Uoči praznika ljubavi, Valentinova, Natali u zagrebačkoj Tvornici priprema romantičnu bajku i koncert za pamćenje. Bit će to savršena prilika da Natali pred publikom izvede hitove koji posljednjih mjeseci oduševljavaju njezine fanove, poput pjesme “Kad mislim na to” ili odličnih singlova koje je objavila u sklopu projekta BETI – “Slobodna” ili aktualnog “Bez ljubavi”.

Natali trenutačno završava rad na dva EP-ja, onaj koji će objaviti u sklopu projekta BETI, te drugi u vlastiom solo aranžmanu, ali osim snimanjima posebno se veseli upravo izlasku pred publiku i izvođenju pjesama uživo. Nakon bogate turneje po Hrvatskoj i regiji Dan zaljubljenih pravo je vrijeme da se Natali opet vrati pred zagrebačku publiku.

“Veselim se ponovnom nastupu u Tvornici, a u 2022. ulazim s nekom novom energijom i optimizmom. Nadam se da nam slijede neki bolji dani, a takav dobar osjećaj želim i svima koji će biti s nama na velikom koncertu uoči Valentinova” – rekla nam je Natali.

U pretprodaju je puštena ograničena količina “blagdanskih” ulaznica po cijeni od 100 kuna, a nakon što se one rasprodaju ulaznice za kocert koštat će 120 kuna. Na dan koncerta, ako preostane ulaznica – koštat će 140 kuna. Ulaznice su u pretprodaji u sustavu Entrio.hr. Ulaz na koncert bit će moguć samo ako se uz ulaznicu predoči Covid potvrda, liječnička potvrda o prebolijenju ili potvrda o negativnom testiranju na Covid, ne starija od 48 sati.

Foto: Vladimira Spindler