Brutalna večer u Attacku uz ruski Traumatomy i Disfigurement of Flesh, mađarski Paediatrician i naš Garbage Display
16. listopada 2019.
Music Box (9893 Članci)
Podijeli

Brutalna večer u Attacku uz ruski Traumatomy i Disfigurement of Flesh, mađarski Paediatrician i naš Garbage Display

Abyssal Booking u suradnji s AKC Attack predstavlja još jednu brutalnu fešticu! Ovog četvrtka 17. listopada u Zagreb dolaze ruski Traumatomy, mađarski Paediatrician, a pridružit će im se i domaće snage Garbage Display.

Traumatomy je bend satkan 2012. od članova s Južnog Urala i jednog Japanca iz Fukushime. Ilitiga internacionalan slamming brutal death projekt. Solidno. Iza sebe imaju dva dugosvirajuća albuma, par splitova i EP-ja. Ovo im je prvi puta da su kod nas!

Prvi put u Zagreb dolaze i Mađari Paediatrician koji su aktivni od 2006. godine. Sviraju goregrind i vole slam te to kombiniraju zajedno. Objavili su također nekoliko splitova i EP-ja te dva dugosvirajuća albuma! Kažu za sebe da vole duge šetnje prirodom te posebno naglašavaju obiteljski ručak nedjeljom kao obaveznu stavku u tjednu.

Garbage Display je totalno novi zagrebački grind projekt. Dobro, nije više novi, 2 godine su već prošle. Nekolicina mladića kojima nije bila dovoljno količina bendova iz kojih dolaze skovali su još jedan projekt u kojem se klanjaju “gore” strani scene. Dakle, gadosti su ono što im je u glavi, a buku stvaraju članovi BAGMANS, NEGATIVE SLUG i MUKA kad ne krljave u matičnim bendovima. Izbacili su u ovoj postavi album 2018., a do giga izlazi i drugi!

Naknadno se još jedan bend pridružio ovoj brutalnoj noći, a to je bend satkan od članova Traumatormyja, naziva Disfigurement of Flesh.

Upad je 35 kuna.