#svježasrijeda: Poslušajte i udahnite Inhaler – mladi bend iz Dublina
16. listopada 2019.
Music Box (9477 Članci)
Podijeli

#svježasrijeda: Poslušajte i udahnite Inhaler – mladi bend iz Dublina

U našoj tjednoj rubrici #svježasrijeda predstavljamo vam interesantna nova glazbena imena iz Universal Music kataloga, za koja vjerujemo da će plijeniti pažnju publike i medija u narednom razdoblju. Naš odabir za ovu srijedu je: Inhaler!

Irski bend Inhaler nakon samo nekoliko singlova ima velike planove za budućnost. Ovaj mladi četveročlani sastav iz Dublina upoznao se u školi, a ubrzo nakon su krenuli zajednički stvarati glazbu. Do sad su predstavili dva singla, a sad je službeno dostupan i njihov treći – “Ice Cream Sundae”.

Ovaj singl govori o dobitku i gubitku. Volim pisati o normalnim tinejdžerskim iskustvima s kojima se svi mogu poistovjetiti. Samo želim pisati o veselju života, o tome kako je biti tinejdžer te o lošim stvarima koji dolaze uz to” komentirao je pjevač Elijah Hewson.

Svojim pjesmama Inhaler je veoma brzo došao do zavidnog broja obožavatelja. Njihova pjesma “My Honest Face” sakuplja zavidne brojke slušanja na streaming servisima, a bend se sprema i na turneju po Velikoj Britaniji, Irskoj i Europi. Članovi benda i sami su svjesni da im se sprema bogata karijera: “Dogodio se trenutak u kojem smo sami sebi rekli: ‘Mi to možemo’. Želim da iskoristimo ovo najbolje što možemo.”