Paul Weller singlom “Earth Beat” najavljuje novi album “On Sunset”!
19. ožujka 2020.
Music Box (11094 Članci)
Podijeli

Paul Weller singlom “Earth Beat” najavljuje novi album “On Sunset”!

Paul Weller razveselio je obožavatelje objavom novog singla „Earth Beat“, u čijem je kreiranju sudjelovao pjevač Col3trane. Utjecajni je glazbenik navedenom pjesmom najavio novi, petnaesti studijski album naziva „On Sunset“, koji možemo očekivati 12. lipnja ove godine.

„Earth Beat“ donosi plesan R&B groove i oštar gitarski rif, iznad kojih se prostire odlučan i baršunast Col3traneov vokal. Paul je spomenutom pjesmom obožavateljima otkrio dio onog što će se naći na njegovom nadolazećem studijskom albumu „On Sunset“. Izdanje će sadržavati 10 pjesama, a bit će dostupno i u deluxe verziji.

Weller je s radom na njegovom novom albumu započeo nakon remek-djela „True Meanings“, objavljenog 2018. godine. Kako je otkrio, „On Sunset“ će sadržavati različite glazbene elemente, te će se na njemu naći eksperimentalna elektronika, energične pop pjesme i emotivne balade.

Na izdanju „On Sunset“ Weller je surađivao s nizom talentiranih glazbenika, među kojima su se našli Ben Gordelier, Andy Crofts, Steve Cradock, Jim Lea i Mick Talbot.

„On Sunset“ – popis pjesama:
Mirror Ball
Baptiste
Old Father Tyme
Village
More
On Sunset
Equanimity
Walkin’
Earth Beat
Rockets