M.O.R.T. i Kuzma & Shaka Zulu novi headlineari AntiValentinova #5
21. listopada 2019.
Music Box (10907 Članci)
Podijeli

M.O.R.T. i Kuzma & Shaka Zulu novi headlineari AntiValentinova #5

Idejni začetnici najbolje anti-konzumerističke proslave dana zaljubljenih,  legendarni Let3, po peti put se vraćaju na pozornicu AntiValentinova!

I ove nam godine riječki rockeri pripremaju potpuno novi audio-vizualni spektakl, dodatno pojačan posebnim gostima koji se pojavljuju na novom albumu benda čiji se izlazak očekuje do samog AntiValentinova. Peto će AntiValentinovo tako biti ujedno i live premijera potpuno novog i dugoočekivanog Let3 albuma, na kojem će u novim neočekivanim verzijama osvanuti neke od njihovih ponajboljih pjesama. Tradicionalno za AntiValentinovo Let3 uvijek sprema nešto novo i neviđeno od njih do sada, pa će tako i ovaj nastup biti jedinstven i pravi razlog da se ne propusti peto izdanje ove najbolje fešte za rockerski puk!

AntiValentinovo na Valentinovo 14. veljače plesnim zvukom devedesetih pojačat će poznati splitski partymakeri Kuzma & Shaka Zulu! Rap-reggae-dance-italo disco grupa na glazbenoj sceni je već četvrt stoljeća, a koncerti ovog energičnog dua uvijek su poseban doživljaj. Uz hitove kao što su ‘U mojoj ulici (ne prodaje se trava)‘, ‘Party (ruke gore)’‘Di ćemo večeras’ i ‘Lito ide mala’, publika je na svakom njihovom nastupu u pozitivnom deliriju!

Prva večer AntiValentinova bit će apsolutni retro tulum i uz već najavljeni legendarni dance dvojac Neki to vole vruće očekuje nas rasplesana, znojna i pozitivnom energijom nabijena večer!

Glazbeno totalno drukčija subota 15. veljače, na pozornicu dovodi poznati sinjski punk – blues bend M.O.R.T. Na sceni od 2003., energični Sinjani oduševljavaju publiku i kritiku beskompromisnim izražavanjem i stvaranjem. John, Zvrk, Mile i Kikos na live svirkama su u najboljem elementu, što i potvrđuju njihovi mnogobrojni domaći i regionalni nastupi. Publika s njima postoje jedno, prepušta se žestokim ritmovima rokenrola, a moćni tekstovi pjesama među kojima su ‘Grli me iz pluća’‘Nikotinska kriza’‘Mali Isus’ i ‘Tango’ nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Subota u Boćarskom domu bit će energična punk rock večer za sve koji vole žestok zvuk, odlične riffove i moćne vokale.

Ulaz na najluđe AntiValentinovo dosad, dvodnevni pop-dance-punk-alter-rock tulum osigurajte uz dosad najpovoljnije cijene ulaznica! U prodaji su dnevne (70 kn), dvodnevne (100 kn) i limitirane dvodnevne ulaznice za dvoje (150 kn), a ove pretprodajne cijene vrijede do 22. prosinca ili isteka zaliha.

Foto: Dominik Belančić