Crna večer u Močvari uz Cryptic Brood i Haemophagus
1. studenoga 2019.
Music Box (10906 Članci)
Podijeli

Crna večer u Močvari uz Cryptic Brood i Haemophagus

Klubom Močvara širit će se crnilo samo jednu večer nakon Noći vještica, a zahvaljujući njemačkim i talijanskim metal snagama Cryptic Brood i Haemophagus. 

“Dva krvavo dobra benda koji deru nemilo svaki atom duše i pljuju crnilo u manijakalnom svemiru u kojem dišu, spremni su uništiti publiku svojom hipnotičkom zlobom”, najavljuju organizatori.

Cryptic Brood, izopaćeni trojac, dolazi iz Njemačke i stoje rame uz rame bendovima poput Autopsy, Ilsa i Coffins. Ova uvrnuta pasmina death/dooma već je neko podulje vrijeme posrnuli bračni drug sličnim pankizmima i premda je daleko od otkrivenja, spretno miješa elemente nekih od najboljih bendova ove određene gnjile nakupine metala s nekim ozbiljno fantastičnim riffovima, fenomenalnim poigravanjem na vokalima i savršeno tempiranim pjesmama koje ne gube svoju dobrodošlicu, niti svoj trag.

Haemophagus, još jedna trojka, no ovoga puta iz Italije i nešto malo brža nudi odličnu mješavinu old school death metala i “BAM u venu” doze grindcorea. Na finom tragu Repulsion-u! Opskurno davi i nemilo grize grindcore, a pritom prgavo i zajedljivo tjera u najcrnji death metal dok sabija kičme i čupa kralješke jedan po jedan na usta i pritom ti se slatko smije.

Večer se nemilosrdno nastavlja jer nakon giga kormilo preuzima Leyz Bastard i zlosutno piči u smjeru pakla 666% s ploča!

Upad je 50 kuna.