Ekipa s Filozofskog fakulteta sprema party za pamćenje – headliner Brucošijade Let 3
4. studenoga 2019.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Ekipa s Filozofskog fakulteta sprema party za pamćenje – headliner Brucošijade Let 3

Nakon duge stanke od 5 godina, brucoši Filozofskog fakulteta u Zagrebu prošle su godine opet dobili svoju Brucošijadu.

Očekivanja su se i više nego ispunila, dvorana se napunila i nakon dugo vremena studenti Filozofskog pokazali su da i te kako znaju napraviti kaos. I ove godine je u pripremi događaj za pamćenje za brucoše FFZG-a, ali i sve ostale koji se žele zabaviti s njima u petak, 29.11.

Ekipa iz KSFF-a (Kluba Studenata Filozofskog Fakulteta) u suradnji sa Studentskim zborom Filozofskog fakulteta u Zagrebu organiziraju drugu za redom Brucošijadu Filozofskog u kultnoj dvorani ‘Pauk’ na Savi. Bez obzira kakvu glazbu slušate, ovogodišnju brucošijadu Filozofskog nećete htjeti propustiti.
Lineup ove godine predvode riječke rock legende Let 3, zajedno s kultnom rap grupom Prti Bee Gee. Za ljubitelje hip hop, trap i rap glazbe to nije sve, jer će u Pauku nastupiti i osječka trap-rap senzacija Retfatlanta. Svirat će i Playground Hustle, ženski zagrebački electro-hip hop duo, Bordeaux Band, mladi šesteročlani new wave-rock sastav, a na pozornici će se napraviti mjesta i za mnogobrojni zagrebački kolektiv JeboTon.

Ako se želite zabaviti požurite po ulaznice koje su već u prodaji. Brucoši Filozofskog imaju poseban popust i ulaznicu mogu nabaviti po cijeni od 50 kuna. Za sve ostale, ulaznice će biti 60 kuna, a na dan koncerta, 29.11. ulaznice će se moći nabaviti za 70 kuna.

Foto: Vedran Levi