IZVJEŠĆE: Overflow se vratili i predstavili tri nove pjesme s nadolazećeg albuma!
5. studenoga 2019.
Helena Ernoić (69 Članci)
Podijeli

IZVJEŠĆE: Overflow se vratili i predstavili tri nove pjesme s nadolazećeg albuma!

Nakon 7 godina stanke koprivničko-varaždinska punk rock grupa Overflow pretpremijerno je predstavila tri nova singla kojim najavljuju novi album.

U punom klubu Vinyl odabrani su mogli vidjeti video uratke za čak tri pjesme: “From My Lips”, “Dim” i “Words”. Video je producirao, režirao i montirao Dinko Šimac (Beyond Pines Films). Kada se krenulo u realizaciju i snimanje jedini uvjet koji je bend postavio je da se priče iz sve tri pjesme na neki način nadovezuju. Iako se ne moraju kronološki pogledati, zbog preplitanja priče, jedan poziva da se pogledaju i ostali, a možemo ih svatiti kao prošlost, sadašnjost i budućnost.

Foto: Konrad Mulvaj

Bend trenutno radi na novom albumu za koji se nadaju da će svjetlo dana ugledati iduće godine kada slave 30 godina postojanja. Kao uvertira u iduću godinu bend se odlučio za neobičan potez. Pjevač i jedan od osnivača Goran Živković Žika kaže kako su se odlučili 7. prosinca održati tri kratka koncerta u tri grada i to u Varaždinu, Koprivnici i Zagrebu. Na ovom izazovnom poduhvatu predstavit će već spomenute tri pjesme, ali i nekoliko još neobjavljenih pjesama.

Sva tri videa će službenu premijeru doživjeti 11. studenog.

Foto: Konrad Mulvaj