Priča o 50 godina Novih fosila i u Beogradu!
7. studenoga 2019.
Music Box (7910 Članci)
Podijeli

Priča o 50 godina Novih fosila i u Beogradu!

Rijetko koji glazbenik ima moć nakon pedeset godina postojanja da na jednom mjestu okupi toliko različitih generacija kao što to može grupa Novi fosili.

Pola stoljeća bogate glazbene karijere iznjedrilo je hitove koji za mnoge predstavljaju fragmente uspomena na prve ljubavi, stara prijateljstva, mladost i brojne lijepe i manje lijepe trenutke u mozaiku njihovih života, a koji se i danas slušaju s istim žarom. Nostalgiju proteklih vremena oživjet će Sanja, Marinko i Zec 15. studenog u beogradskom Sava centru gde će ispričati „Priču o 50 godina grupe Novi fosili“.

„Veselimo se dolasku u Beograd i uzbuđeni smo zbog koncerta Sava Centru. Pripremili smo poseban program, posebne goste i sve je spremno da dostojno proslavimo ovaj veliki jubilej – 50 godina grupe Novi fosili. Prošli smo zajedno toliko toga i radosni smo što je ispred nas još jedna ovako velika avantura“ – rekla je uoči dolaska u Beograd Sanja Doležal.

Publiku očekuju bezvremenski hitovi poput „Da te ne volim“, „Šuti moj dječače plavi“, „Košulja plava“, „Nebeske kočije“, “Kad budemo ja i ti 63“, a večer će uz Sanju Doležal, Marinka Colnaga i Vladimira Kočiša Zeca upotpuniti i brojni bivši članovi benda kao i gosti iznenađenja. Priča o Novim fosilima ne može se u potpunosti ispričati bez da se spomenu ili uključe svi oni koji su ih kroz proteklih pola stoljeća zajedno stvarali, a uz nekadašnje članove benda, Sanji Doležal na pozornici će se pridružiti i jedno novo lice, njena kćer Lea koja će s majkom izvesti pjesmu „Majčine oči“.

Sanja, Zec i Marinko potvrdit će da su jedan od rijetkih sastava koji mogu na jednom mjestu okupiti toliko različitih generacija i ujediniti ih u ljubavi prema glazbi koja ni nakon pola stoljeća ne blijedi u svojoj popularnosti.