FOTOGALERIJA: Tri sata odlične svirke Crvene jabuke u rasprodanom Metropolis clubu
9. studenoga 2019.
Music Box (10956 Članci)
Podijeli

FOTOGALERIJA: Tri sata odlične svirke Crvene jabuke u rasprodanom Metropolis clubu

Crvena jabuka napravila je pravu trosatnu koncertnu poslasticu za koju se skoro dva tjedna prije početka koncerta tražila karta više.

Metropolis club sa svojom publikom proslavio je sedam godina rada, a ovaj maraton odlične svirke i atmosfere bio je svakako pravi poklon publici. Legendarna Crvena jabuka ni dan danas ne silazi s vrha ne samo hrvatske već i regionalne scene. Njihovi koncerti obilježeni su uvijek s odličnom atmosferom i tako je bilo i ovoga puta. Krenuli su s prekrasnom baladom „Da znaš da me boliš“ i potom nanizali mnoštvo hitova iz svoje dugogodišnje uspješne karijere. U više od trideset godina djelovanja Jabuka je iznjedrila bezbroj hitova, a i danas njihova popularnost ne jenjava. Uz njihove pjesme odrasle su i zaljubljivale generacije, a pjesme poput ‘Tamo gdje ljubav počinje’, ‘Tuga, ti i ja’, ‘Nekako s proljeća’, ‘Tvoga srca vrata’, ‘Bježi kišo s prozora’, ‘Volio bih da si tu’, Sviđa mi se ova stvar“, „Ima nešto od srca do srca“, „To mi radi“, ostale su hitovi i dan danas.

Publika je u glas pjevala sve hitove i tri sata uživala u odličnoj svirci u krcatom Metropolis clubu. Na kraju se naravno tražio i bis, a Žera i ekipa su to možemo reći i više nego pošteno odradili i zaokružili pravi maraton hitova. Jer kada se slavi onda se slavi u stilu. Metropolis club nastavlja i dalje sa odličnim tulumima i koncertima i već sljedeće subote čeka nas veliki rođendanski tulum osamdesetih uz live koncert pop legendi Denis&Denis.

Foto: Bojan Lutring