“Digitalno nebo” – novi singl Psihomodo popa uoči koncerta u Tvornici kulture
12. studenoga 2019.
Music Box (10948 Članci)
Podijeli

“Digitalno nebo” – novi singl Psihomodo popa uoči koncerta u Tvornici kulture

Do zagrebačke koncertne promocije novog albuma Psihomodo Popa ostalo je manje od tjedan dana, a ususret koncertu predstavljaju nam četvrti singl po redu,  a ujedno i naslovni singl s albuma  – ‘Digitalno nebo’.

Novom singlu prethode uspješnice ‘Ako želiš biti moja’, ‘Sve će biti u redu’ i ‘Deja vu’, a novi album ‘Digitalno nebo’ stiže pet godina nakon objavljenog ‘Ćiribu Ćiriba’.

Na novom albumu, čiju produkciju potpisuje Srđan Sekulović Skansi, naći će se ukupno 16 pjesama, od čega 11 novih, a na albumu će se naći i obrada ‘Narodne pjesme’ legendarnih Parafa. Album je Psihomodo Pop posvetio prerano preminulom Tigranu, koji je bubanj odsvirao na sedam pjesama s novog albuma. Prošlog su tjedna nove pjesme s albuma predstavili u ljubljanskoj Cvetličarni i održali prvi od tri koncerta kojim predstavljaju nove materijale, a ove subote, 16.11. stižu u Tvornicu kulture, dok će u Beogradu zasvirati  u petak, 29.11.

Psihomodo Popu će se na pozornici pridružiti mlada hvaljena makarska rock skupina Rezerve. U svojih 25 minuta programa podsjetit će publiku zbog čega ih se smatra velikom perspektivom mlade rock scene, te na svoj zanimljiv glazbeni izričaj koji ujedinjuje romantično i tragično, moderno i retro, pettyjevske rifove i ramonesovsku zaigranost. 

Predvođeni frontmanom Šimom Lalićem, vlasnici nagrade ‘Veliki prasak’, za novog izviđač godine novinarske nagrade Rock&Off, te hvaljeni od strane domaće kritike u subotu će uz par nosećih naslova s njihovog prvo albuma ‘Ravno u zamku’ publici premijerno predstaviti i svoj novi singl ‘Srce na rukavu’ čija premijera će uslijediti idućeg tjedna, a možda iznenade i još s pokojom pjesmom s nadolazećeg novog albuma čiji izlazak se očekuje tijekom 2020. godine.

Album ‘Digitalno nebo’ sniman je u Lemon production studiju, a pjesme ‘Sve će biti u redu’ i ‘Ona me ne voli’ snimljene su u RSL studiju (Novo mesto) sa Steveom Albinijem, poznatim svjetskim producentom i snimateljem koji je snimao između ostalog i Led Zeppeline i Nirvanu.

Ulaz u Tvornicu bit će otvoren od 20:30. Rezerve kreću u 21:15, a Psihomodo Pop u 22:00. Ulaznice za koncert moći će se kupiti i na dan koncerta po cijeni od 110 kuna. 

Foto: Berislav Pešić