Frenkie, Kontra, Indigo objavili novu pjesmu s iščekivanog albuma “Egzil”
24. studenoga 2017.
Music Box (11096 Članci)
Podijeli

Frenkie, Kontra, Indigo objavili novu pjesmu s iščekivanog albuma “Egzil”

Nakon što su singlom i videospotom „Đe Će Ko“ najavili iščekivano izdanje „Egzil“, Frenkie, Kontra i Indigo predstavljaju još jednu pjesmu s albuma. Nova pjesma nosi naziv „Teorija zavjese“, a nastala je u suradnji sa Zijahom Sokolovićem.

Teorija zavjese“ strastvena je pjesma koju nose inteligentni i iskreni stihovi, a zajedno s glasom legendarnog glumca Zijaha Sokolovića, koji se provlači kroz pjesmu, slušatelje poziva da otvore um i prošire vidike.  Novom pjesmom Frenkie, Kontra i Indigo nastavljaju najavljivati album „Egzil“, što su veoma energično, agresivno i samouvjereno započeli najavnim singlom „Đe Će Ko“, čiju inovativnu produkciju potpisuje Indigo.

Podsjećamo, uz najavni singl, FM Jam trojac prije svega tjedan dana predstavio je i prateći videospot, snimljen u Tokiju, za čiju je režiju zaslužan Mario Ilić, a trenutno broji više od 280 tisuća YouTube/VEVO pregleda.

Nešto više od godinu dana nakon objave hit albuma „Putanja“, Frenkie, Kontra i Indigo se vraćaju i donose 13 novih pjesama koje odišu samouvjerenošću. Proces stvaranja izdanja „Egzil“ trajao je godinu dana, a uspjeli su ga snimiti u svega pet dana. Sve pjesme snimljene su u Tokiju, a predvodi ih novi singl „Đe Će Ko“, te novoobjavljena pjesma „Teorija zavjese“, nastala u suradnji s legendarnim glumcem Zijahom Sokolovićem.