Uoči novog studijskog albuma Dubioza kolektiv objavila prvi live album!
17. studenoga 2019.
Music Box (6910 Članci)
Podijeli

Uoči novog studijskog albuma Dubioza kolektiv objavila prvi live album!

“Live Pol’and’Rock Festival 2018” naziv je prvog živog albuma Dubioza kolektiva. Upravo na ovom velikom poljskom festivalu Dubioza je izglasana za najbolji live bend te je dobila svoje službeno koncertno izdanje.

Dubioza Kolektiv davno je prerasla granice regije, a tome u prilog idu brojni koncerti tijekom cijele godine po doslovce cijelom svijetu. Još jedno priznanje stiglo je ovog puta iz Poljske s jednog od najvećih europskih festivala – Pol’n’Rocka koji je osnovan 1995. godine. Poljski Woodstock svake godine posjeti više od pola milijuna ljudi tijekom tri dana održavanja, a upravo su ti posjetitelji izabrali Dubiozu kao najbolji live bend s prošlogodišnjeg izdanja. Zahvaljujući tome, festival će snimku njihovog nastupa objaviti na vinilu, a digitalno izdanje distribuira Menart.

Živa moć Dubioze može se provjeriti već sljedećeg petka i subote, 22. i 23. studenog)u sklopu 15. Pozitivnog koncerta u Velikoj dvorani Doma sportova. Dubioza je nedavno predstavila novi singl„Cross The Line“, još jednu suradnju s Manu Chaom koja će se naći na novom albumu #fakenews planiranom za siječanj 2020. godine.

SATNICA POZITIVNOG KONCERTA
Vrata Doma sportova oba dana otvoriti će se u 19:00, a nastupi će početi u 20:00. U petak prva je u 20:00 na rasporedu grupa Manntra, nakon koje u 20:45 kreće Mile Kekin. Veliki Darko Rundek i njegova Ekipa tempirani su za 21:40, a headliner večeri i svojevrsni domaćini koncerta, Dubioza kolektiv svoju će svirku započeti u 23:00.

Subotnji plan kaže da je Antenat u 20:00, Tram 11 u 20:45, a Dubioza Kolektiv, koja nastupa treća, u 21:40. Posljednji bend koji će svirati na Pozitivnom koncertu je ubojiti hip hop dvojac Krankšvester koji se na pozornicu Velike dvorane penju u 23:30. Dubioza je potvrdila da će u dvije večeri odsvirati dva različita koncertna seta.

U prodaji se trenutno nalaze jednodnevne ulaznice po 90 kn, a ostane li ih na dan koncerta cijena će im biti 100 kn.

Foto: Vedran Levi