Embassy 516 objavljuje novi lyric video uoči svirke u zagrebačkom KSET-u
18. veljače 2019.
Music Box (11069 Članci)
Podijeli

Embassy 516 objavljuje novi lyric video uoči svirke u zagrebačkom KSET-u

“Solitude Signal” naziv je drugog singla benda Embassy 516 iz Dubrovnika, objavljen na albumu “Correlation” krajem 2018. za Geenger Records. Nakon odličnih kritika od strane publike i medija, band ovim putem najavljuje koncertnu promociju u KSET-u koja će se održati u četvrtak, 21. veljače (vrata kluba otvaraju se od 20 sati).

Embassy 516 u energičnoj skladbi nastavljaju svojim specifičnim glazbenim putem koji spaja mračne tekstove sa zaraznim melodijama i čvrstim ritmovima. Dok slušate pjesmu osjećaju se utjecaji shoegazea, dream popa i post rock / metala na koje nas je četvrorka iz Dubrovnika navikla još od davne 2012. kada su debitirali s albumom “Surveillance of the Environment”.

Lyric video simbolično prikazuje održivi plamen koji su dečki iz banda zapalili prvim singlom “Ghosts” koji je najavio uspješno izdanje “Correlation” koje sadrži ukupno 14 pjesama na albumu. Ne propustite popratiti band uživo, a dotad nemojte biti usamljeni već zajednički zapjevajte uz himničnu “Solitude Signal”!

Foto: Vedran Levi