#svježasrijeda: Drama Relax –  mladi pjevač i kantautor koji uspješno spaja pop, R&B i disco elemente
20. studenoga 2019.
Music Box (10948 Članci)
Podijeli

#svježasrijeda: Drama Relax – mladi pjevač i kantautor koji uspješno spaja pop, R&B i disco elemente

U našoj tjednoj rubrici #svježasrijeda predstavljamo vam interesantna nova glazbena imena iz Universal Music kataloga, za koja vjerujemo da će plijeniti pažnju publike i medija u narednom razdoblju. Naš odabir za ovu srijedu je: Drama Relax!

Talentirani Drama Relax, američki pjevač, kantautor i producent, predstavio je potpno novu pjesmu “Lonely”. Riječ je o trećem i zaključnom dijelu istoimene trilogije novih pjesama koje istražuju uspone i padove ljetnih ljubavnih avantura.

Iako tematski istražuje negativnu stranu odnosa između dvoje mladih ljudi, „Lonely“ donosi čvrst i plesan ritam koji vuče inspiraciju iz funk i disco glazbe. „Veliki dio ove priče proizlazi iz mojeg osobnog iskustva, ali mislim da se u njoj može pronaći svatko tko je doživjeo barem jednu ljetnu ljubavnu avanturu“, objasnio je Drama Relax, pravog imena John Sammis.

„Lonely“ supotpisuju John SammisRyan Williamson (Owl City) i Britten Newbill (Tori Kelly, Macy Gray), dok je za produkciju zaslužan Rykeyz (Wiz Khalifa, Little Mix). Za pjesmu je predstavljen i službeni videospot, koji se nakon mjesec dana bliži broju od pola milijuna pregleda:

Singlu „Lonely“ u već spomenutoj trilogiji pridružene su pjesme „All Of You“ i „Take A Trip“, koje vuku inspiraciju iz moderne R&B glazbe te se u stvaranju sjetne i snene atmosfere oslanjaju na downtempo ritam te pamtljive i melankolične vokalne melodije.

Čitava #svježasrijeda playlista dostupna je za slušanje OVDJE.