Ženski elektronički duo L2KUB kreće u osvajanje klupske scene, a podršku im daju kolektiv MYUZ na čelu s Yakkom
28. studenoga 2019.
Music Box (10099 Članci)
Podijeli

Ženski elektronički duo L2KUB kreće u osvajanje klupske scene, a podršku im daju kolektiv MYUZ na čelu s Yakkom

L2KUB organizira svoj prvi event u subotu,  7.12.2019. u klubu Karolina u Rijeci. Surađuju s glazbenim kolektivom MYUZ s kojima ujedno i rade svoj prvi party.

Riječ je o elektroničkoj glazbi s laganom prednošću tech-housea. U DJ setovima moći će se pronaći i poznati nostalgični, ljetni zvukovi koji stvaraju radost i bezbrižnost.

Headliner eventa jedan je od najpoznatijih regionalnih dj imena i dobitnik prestižne Ambasador nagrade za najboljeg DJ-a, Domagoj Jakić – Yakka. Uz Yakku koji je suosnivač Myuz Official kolektiva,  svirat će Hudi koji će riječku scenu upoznati sa zvukovima Microhouse glazbe i svojom energijom uzburkati plesne korake. Event će zaokružiti dva nezaobilazna imena već poznata na ovim područjima, Bruns Lay i Recep koji techno house-om donose svježinu i vruću atmosferu.

Karte će se naplaćivati na ulazu, a cijena ulaznice je 40 kuna.

L2KUB glazbeni je kolektiv čije su osnivačice dvije djevojke, Isabell Keler i Franka Šimić. S timom mladih kreativaca za cilj imaju stvoriti zajednicu koja će se na njihovim eventima osjećati dobrodošlo. Glazba im je gotovo najveći dio života, prati ih u svakom koraku i u svakoj emociji. Žele da ljudi budu opušteni, da se zabavljaju, plešu i jednostavno – uživaju u trenutku.

Foto: Goran Telak