Frenkie, Kontra i Indigo otkrili još jedan američki spot – poslušajte i pogledajte “Naša noć”
6. prosinca 2019.
Nikola Knežević (2784 Članci)
Podijeli

Frenkie, Kontra i Indigo otkrili još jedan američki spot – poslušajte i pogledajte “Naša noć”

Još jedan primjer prave rap glazbe stiže u obliku pjesme „Naša noć“, iza koje stoje Frenkie, Kontra, Indigo.

Prije nego se u potpunosti upoznamo s njihovim novim studijskim albumom „20/20“, imamo priliku poslušati novu pjesmu „Naša noć“ praćenu spotom koji je nastao u večernjoj atmosferi Los Angelesa te Las Vegasa i pod svim njihovim fascinantnim svjetlima. Kako ističu Frenkie, Kontra, Indigo, osim takvog vizualnog utjecaja, snimanje u Americi predstavljalo je upotpunjen glazbeni doživljaj i novi pristup stvaranju glazbe.

„Jedno novo iskustvo u epicentru glazbe kojom se bavimo veći dio života. Imali smo čast vidjeti kako to izgleda mimo spotova i dokumentaraca, što smo primijenili na glazbu u smislu samog zvuka, dok su tekstovi ostali u domaćem duhu. Željeli smo da ovo bude spoj naših tekstova, našeg slenga i jezika s američkim zvukom koji danas diktira i svjetske standarde. Mislimo da smo to i postigli.“

Najavljeni album „20/20“ bit će predstavljen 20. prosinca, a već sada su dostupne digitalne prednarudžbe. Uvod u album Frenkie, Kontra, Indigo napravili su singlom „Mosh pit“, kojim su također otkrili dio onog što nas očekuje krajem ove godine. Ako pitamo njih, odgovor je: „Do sada sigurno naš najžešći album“!