“Zajedno”, zajednička pjesma popularnih Nevernih beba i Nene Belana
7. prosinca 2019.
Music Box (8106 Članci)
Podijeli

“Zajedno”, zajednička pjesma popularnih Nevernih beba i Nene Belana

“Zajedno” – simboličan je naziv novog singla benda Neverne bebe na kojemu se kao gost pojavljuje popularni kantautor Neno Belan, frontmen nekadašnje grupe Đavoli.

Spot za pjesmu punu pozitivnih vibracija sniman je na više lokacija u regiji (Valjevo, Banja Koviljača, Rijeka, Krk, Moskva, crnogorsko primorje), obiluje lepim slikama prirode i opuštenom, prijateljskom atmosferom, a kako akteri kažu svaki segment snimanja je bio pravo uživanje.

“Želimo da u sveopćem sivilu pošaljemo neke pozitivne poruke koje će biti lako razumljive svakom čovjeku gde god se nalazio, o suštinskoj potrebi da život vrijedi samo kad se dijeli s ljudima dobre volje i čistog srca. U današnjem trenutku nam ostaje vrlo malo vremena za emocije, druženje i iskrenost, a glazba je jedan od najprirodnijih načina da se čak i uz aktualne poteškoće osjećamo bolje“ – kaže Milan Đurđević, frontmen benda Neverne bebe, govoreći o prvom singlu s novog albuma koji je u pripremi.

“Kroz karijeru dugu 26 godina nismo pravili kompromise, nešto slično dogodilo se i s ovom pjesmom. Na jubilarnom rođendanu kultnog Radija 202 sreli smo se s Nenom Belanom, shvatili da nam se senzibiliteti u ovom slučaju potpuno poklapaju i do suradnje je došlo nepretenciozno i prirodno. Uživali smo u druženju i sigurni smo da će publika diljem regije u svakom stihu novog singla to osjetiti”, dodaje Đurđević.

Neverne bebe privode kraju snimanje novog, osmog studijskog albuma, a Novu 2020. godinu dočekat će na velikom koncertu u Herceg Novom. U 2020. očekuje ih izlazak multimedijalnog izdanja s novim pjesmama, dokumentarnim filmom o dosadašnjoj karijeri i još nekim iznenađenjima, kao i izuzetno živa koncertna aktivnost.