Iznenadno preminuo popularni reper Juice Wrld!
8. prosinca 2019.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Iznenadno preminuo popularni reper Juice Wrld!

Iza njega su dva studijska albuma, zadnji je objavljen u ožujku ove godine i zasjeo je na prvo mjesto američke top liste albuma, a osim toga objavio je i dva mixtapea te više od 10 singlova.

Krenuo je kao JuicetheKidd, a potom je promijenio umjetničko ime u JuiceWrld i tada 2018. objavljuje debitantski album “Goodbye & Good Riddance” koji je debitirao na 4. mjestu Billboarda i dosegao je platinastu nakladu, dok je debitantski singl “All Girls Are the Same” imao dvostruku platinastu nakladu. Prvi pravi veliki hit bio je upravo s tog albuma, “Lucid Dreams” koji je završio na 2. mjestu Billboarda i dobio šesterostruku platinastu nakladu.

Uspjesi se nižu sve do drugog albuma “Death Race for Love” koji je objavljen u ožujku ove godine, a debitirao je na prvom mjestu Billboarda sa 165 tisuća prodanih ekvivalentnih jedinica.

Samo nekoliko dana nakon 21. rođendana, u nedjelju 8. prosinca na aerodromu u Chicagu doživio je moždani udar te je hitno prevežen u bolnicu. Tamo je ubrzo preminuo. Još nije poznat uzrok moždanog udara.

Foto: Promo