PREMIJERA: Ischariotzcky spotom za novi singl “Mountain Theme” zaokružuju priču albuma “Recovery”
12. prosinca 2019.
Music Box (7098 Članci)
Podijeli

PREMIJERA: Ischariotzcky spotom za novi singl “Mountain Theme” zaokružuju priču albuma “Recovery”

Ischariotzcky, jedno od novih i najzanimljivijih imena novog milenijskog pop vala bendova, premijerno predstavlja spot za novi singl “Mountain Theme”.

Pjesma se nalazi na njihovom itekako uspješnom albumu “Recovery”, debitantskom izdanju koje se često nalazilo na listama najboljih albuma 2018. godine.

“Ovim spotom zaokružujemo priču albuma ‘Recovery’, a kroz njega se provlači tematika potrage za mirom i spokojem inspirirana legendom o kamenim svatovima. Glavni lik zna koji je proces sjedinjenja s planinom i svjesno kreće na put koji su prošli mnogi prije njega u potrazi za vlastitim mirom.”, kaže Joško Klarić, frontmen i autor pjesama.

Spot je, kao i svaki spot do sada snimila ekipa BONK studija iz Mostara, a režiju potpisuje Joško Klarić. Sniman je na lokalitetima Parka prirode Biokovo, te u okolici Sinja. U njemu su glumili: Zoran Zrna, Luka Srzić, Ivan Marović, Marko Pecotić, Stipan Popović, Ivan Srzić, Jure Brekalo, Petra Klarić, Nataša Klarić, Danijel Curić, Tea Bašković, Ivan Bilić i Domagoj Božo Jukić.

S obzirom kako je ovo zadnji singl s debitantskog albuma “Recovery”, Ischariotzcky već rade rade na novoj glazbi i pripremaju nove koncerte od kojih je prvi 20. prosinca u Makarskoj.