Razgrabljeno prvih 5 000 ulaznica Sea Star festivala u rekordnom roku
14. prosinca 2019.
Music Box (10738 Članci)
Podijeli

Razgrabljeno prvih 5 000 ulaznica Sea Star festivala u rekordnom roku

Ako je suditi po startu prodaje ulaznice, za umaški Sea Star festival u produkciji planetarno hvaljenog EXIT tima, sljedeće godine tražit će se karta više.

U sada već tradicionalnoj akciji Sea Star festivala u kojoj najbrži fanovi imaju priliku doći do prvih, ali ujedno i najpovoljnijih ulaznica, prva serija od čak 5.000 razgrabljena je za nešto više od rekordnih 7 sati! Kada se ovim tisućama fanova uskoro pridruže i svi oni koji u aktualnoj novogodišnjoj akciji odluče da osim Exita idu i na Sea Star, umaški festival dočekati će rekordan broj posjetitelja koji će upravo iz Istre pokrenuti veliku proslavu 20 godina Exita! Publika iz cijele regije, ali i drugih zemalja kao što su Velika Britanija, Italija, Austrija ili Francuska, pokupovala je ulaznice po poklon cijeni od 199 kuna velikom brzinom, pa su organizatori odlučili odmah pustiti i novi kontigent po idućoj, također promotivnoj cijeni od samo 229 kn! U odnosu na finalnu, i nova cijena ulaznica donosi veliku uštedu od čak 45%, dok su prodaji i VIP Gold ulaznice po cijeni od 750 kn. 

Najavljeno najmoćnije izdanje Sea Stara dosad objavilo je čak 15 izvođača koje predvode vodeća techno zvijezda današnjice Amelie Lens, svetska senzacija i vlasnici jednog od hitova godine Meduza, globalno najpopularniji bend s ovih prostora Dubioza kolektiv, apsolutni vrh regionalne hip hop i elektronske scene u kojem su Umek, Vojko V, Tijana T, Insolate, Kuku$ i z++, kao i superjaka techno reprezentacija s Farragom, Andreom Ljekajem, Damirom Hoffmanojm, DJ Gumjom, Bronskim i Marcelom. Četvrto izdanje Sea Star festivala održat će se na festivalski nadaleko poznatoj lokaciji – laguni Stella Maris u Umagu, 22. i 23. 5., uz Welcome Party 23. te Closing Party 26. svibnja.

Foto: Benny Gaši