10. Božićno rokanje u Orahovicu dovodi M.O.R.T., Kandžiju, Detmeć i druge
15. prosinca 2019.
Music Box (10268 Članci)
Podijeli

10. Božićno rokanje u Orahovicu dovodi M.O.R.T., Kandžiju, Detmeć i druge

Božićno Rokanje u organizaciji Udruge Pauk Orahovica predstavlja zimski glazbeni festival u srcu Slavonije, a ove godine slavi svoju jubilarnu desetu godišnjicu.

Rokanje se nakon nekoliko godina ponovno vraća na staru lokaciju, a to je bivša kino dvorana u središtu Orahovice u kojoj je davne 2009. godine sve i počelo te će trajati dva dana. Ovogodišnji program se sastoji od ukupno pet bendova uz popratne sadržaje i after ex-yu rock & hip-hop party kako bi se posjetitelji mogli i nakon koncerta zadržati u prostoru i uživati do sitnih jutarnjih sati slušajući glazbu koja se nažalost sve više gubi u današnje vrijeme.

Božićno Rokanje održati će se 20. i 21. prosinca s početkom od 20 sati u bivšoj kino dvorani u Orahovici. U petak 20. prosinca na ovu vruću pozornicu dolaze RIBE iz Našica i popularni M.O.R.T.  iz Sinja, dok će se u subotu, 21. prosinca na pozornicu popeti  The Muddy Breakdown iz Slatine, zvijezde u dolasku Detmeć iz Požege i zvijezda domaće hip-hop scene Kandžija sa svojim popratnim bendom Gole Žene. Oba dana za after party i stare ex-yu rock & hip-hop hitove bit će zaduženi DJ-i iz udruge.

Posjetitelji će imati priliku prisustvovati premijernim promocijama novog albuma Kandžije, “Plafon”, debitantskog albuma Detmeća, “Na rubu” te novog albuma M.O.R.T.-a “Standing Runningman”.

Pretprodaja ulaznica je u tijeku i možete ih kupiti po cijeni od 40 kuna (jednodnevna) i 60 kuna (festivalska). Na dan koncerta cijena raste za 10 kuna (dnevna), odnosno 20 kuna (festivalska).