“Mi smo mali, ali smo veliki” – projekt Superval ide dalje!
17. prosinca 2019.
Boris Abramović (278 Članci)
Podijeli

“Mi smo mali, ali smo veliki” – projekt Superval ide dalje!

Projekt Superval, koncert školskih bendova koji su pokrenule dvije učiteljice iz osnovne škole “Grigor Vitez“ iz zagrebackih Kruga, ide dalje.

O ovkme projektu već smo pisali nakon koncerta koji je održan u Tvornici kulture sredinom lipnja ove godine, ali da podsjetimo kako je sve krenulo.

Ana Bajo i Antonija Radoš, i same velike zaljubljenice u glazbu, prvo su u svome razredu zainteresirale učenike za samu glazbu, oformljen je i rock bend The Seven, a došla je i ideja da se učenike odvede na jedan pravi rock koncert. Uoči koncerta Partibrejkersa u Tvornici kulture kontaktirale su PR menadžera Sanjina Đukića koji im je uvelike izašao ususret i cijeli razred primio te osigurao im VIP tretman na koncertu na kojemu su klinci uživali. Većini od njih je to bio i prvi koncert u životu, a dodatno druženje s Canetom i ostalim glazbenicima im je vjerojatno ostalo u dubokom sjećanju.

IZVJEŠĆE/FOTO: Superval – koncert školskih bendova – mi smo budućnost, da li vam se sviđamo?

Slijedeći korak je bio organiziranje već spomenutog Supervala – koncerta školskih bendova u Tvornici kulture kojemu je također Sanjin uveliko pripomogao, a na kojemu je nastupilo nekoliko osnovnoškolskih bendova iz Zagreba i okolice i koji su pred punom Tvornicom kulture u kojoj su bili njihovi razredi, roditelji, prijatelji i mnogi drugi prikazali svoje sviračko, pjevačko i zabavljačko umijeće. Ukratko, bilo je prelijepo vidjeti klince koji su mali, ali su taj dan bili tako veliki.

Nakon toga Ana i Antonija, učiteljice kakve bi poželio svaki učenik i roditelj, odvele su “svoju“ djecu i na humanitarni Pozitivan koncert gdje su ponovo uživali u glazbi između ostalih Dubioza kolektiva i Darka Rundeka. Naravno da je Sanjin ponovo pripomogao u svemu.

Projekt Superval – koncert školskih bendova ide dalje. U planu je naravno da se i sljedeće godine u Tvornici kulture održi novi koncert školskih bendova, a u cilju toga da drugo izdanje bude još bolje i kvalitetnije organizirano od prvog, Ana i Antonija pokrenule su udrugu Superval. Svi mogući sponzori koji bi možda pomogli da se ova izvrsna ideja i ova projekt nastavi u još boljem izdanju mogu im se javiti na info@superval.hr

Mi se svakako nadamo da će ova krasna ideja i ovaj projekt zaživjeti još dugo i na još kvalitetniji način i da se neće zaustaviti samo na koncertima u Tvornici kulture, jer nakon prvog izdanja koji sam imao sreće pogledati i na kojemu sam uživao pomislio sam baš ono što sam i napisao – hvala ti živote.

Mladi ljudi, osnovnoškolci sviraju rokenrol, mislili ste da je nemoguće? E, pa nije!

Podržite ideju, podržite projekt, ovaj portal će ga svakako podržavati!

Foto: Ana Bajo