Sonus festival predstavio prvi dio line up-a s čak 44 imena iz elektroničkog svijeta
22. prosinca 2019.
Music Box (8183 Članci)
Podijeli

Sonus festival predstavio prvi dio line up-a s čak 44 imena iz elektroničkog svijeta

Dixon, Fisher, Amelie Lens, Charlotte de Witte, Fisher, Richie Hawtin, Seth Troxler, Joseph Capriati, Boris Brejcha, Maceo Plex, 999999999 su samo neka od imena koja će u kolovozu 2020. godine, povodom 8. izdanja Sonus festivala posjetiti osunčane obale otoka Paga.

Prema izboru fanova, najbolji hrvatski festival koji će se održati u klubovima na plaži Zrće od 16 do 20. kolovoza 2020. godine, objavio je tek svojih prvih 44 imena s kojima se može pohvaliti rijetko koji festival u našoj regiji, a i šire.

Sonus će još objaviti dosta imena prije nego finalizira program, kao i tko će nastupiti na boat partijima, afterpartijima i partijima otvorenja, u prvoj postavci našle su se i svjetske zvijezde poput Âme, Ben Klock, Stephan Bodzin, Chris Liebing, Hot Since 82, Jamie Jones, Loco Dice.

Organizatori Sonus festival, We Love Sound i Time Warp, ove godine su ugostiti posjetitelje iz više od 65 zemalja, od kojih je čak 80% preko 25 godina starosti, odabralo uživati na hrvatskoj obali, par metara od prelijepog Jadrana, pod otvorenim nebom u zvuku kvalitetne elektroničke glazbe.

Regionalne ulaznice još nisu u prodaji.

Line up:

999999999 – Adriatique – Âme – Amelie Lens – andhim – Andrea Oliva – ANNA – Ben Klock – Boris Brejcha – Charlotte de Witte – Chris Liebing – Dax J – Dixon – Enrico Sangiuliano – Fisher – Giorgia Angiuli live – Hot Since 82 – I Hate Models – IMOGEN – Jamie Jones – Joseph Capriati – Joyhauser – KiNK live – Kobosil –Kölsch – Loco Dice – Luigi Madonna – Maceo Plex – Monika Kruse – Michael Bibi – Pan-Pot – Patrick Topping – Paula Temple – Reinier Zonneveld live – Ricardo Villalobos b2b Zip – Richie Hawtin – Richy Ahmed – Rødhåd – Seth Troxler – SHDW & Obscure Shape – Sonja Moonear – Stephan Bodzin live – Sven Väth – Trikk