PREMIJERA: Novi singl i video spot Dani’ela – “Say My Name” feat. Petar
23. prosinca 2019.
Music Box (6296 Članci)
Podijeli

PREMIJERA: Novi singl i video spot Dani’ela – “Say My Name” feat. Petar

Synth pop glazbenik i producent Dani’el, objavio je novi video spot za radio verziju singla “Say My Name” pod etiketom Dita Entertainment u suradnji s jazz pianistom Petrom Ćulibrkom. 

U vokalnoj house produkciji s repetirajućim basom, Dani’el se vraća svojim plesnim korijenima koje smo imali prilike čuti u trilogiji albuma “The Book”.

Petar Ćulibrk osim što aktivno svira sa svojim bendom More Love Ensemble, te surađuje s mnogobrojnim jazz sastavima i glazbenicima (Mladen Baraković, Mario Igrec, Saša Nestorović) na hrvatskoj sceni, profesor je klavira u glazbenoj školi. Za suradnju kaže kako mu predstavlja novi izazov i otvara nove poglede na stvaranje, improvizaciju i produkciju glazbe, što se definitivno može čuti na Dani’elovom remiksiranom izdanju albuma prvijenca “The Book: Revision” te u najnovijem singlu “Say My Name”, što je ujedno i i Petrova prva takva suradnja.

Režiju glazbenog spota potpisuje sam Dani’el koji je angažirao hrvatsku drag umjetnicu Karmu Kills koja nastupa po hrvatskim ali i europskim klubovima, te je nedavno snimila ulogu za jedan dugometražni igrani film u švedskoj produkciji. U Dani’elovom video spotu za singl “Say My Name” utjelovila je nekoliko modnih lookova, poput “PinUp” ili “Geisha” look, dok je za crno bijelu tehniku u spotu inspiracija bio proslavljeni modni fotograf Helmut Newton, poznat po svojim “pomaknutim” studijama ženskog tijela​ za koji Dani’el kaže da je Helmut u svojim fotografijama imao ovakav tip žene: glamurozne, sofisticirane, snažne, zavodljive, dominantne i pune seksipila.

“Odlično mi je bilo raditi s Karmom, koja je posebno talentirana i prvi put da nam nije trebao stilista, frizer i makeup artist jer Karma sve to sama radi kao što je to i uobičajeno u drag kulturi koja je nažalost u Hrvatskoj premalo prepoznata kao i elektronska synth pop glazba. Oduševljen sam s kojom preciznošću, profesionalno i s lakoćom izvodi i mijenja lookove.” – kaže Dani’el