Talijanski power metalci Rhapsody of Fire najavili koncerte u Šibeniku i Zagrebu
26. prosinca 2019.
Music Box (9664 Članci)
Podijeli

Talijanski power metalci Rhapsody of Fire najavili koncerte u Šibeniku i Zagrebu

Legendarni talijanski power metal sastav Rhapsody of Fire svoj premijerni nastup u Šibeniku održat će 10. ožujka, 2020. godine u klubu Azimut.

Šibenski nastup dio je velike europske turneje u sklopu koje će Rhapsody of Fire nastupati u brojnim mjestima gdje do sada nisu nastupali, a svirka u Šibeniku će, uz onu u Zagrebu 11. ožujka, biti jedina u Hrvatskoj.

RoF 2020. godine obilježavaju 20 godina od objavljivanja kultnog albuma “Dawn of Victory”, te s pravom možemo očekivati izvrsnu set listu i power metal svirku godine. Rhapsody of Fire osnovan je davne 1993. godine u Trstu pod imenom Thundercross. Naziv potom mijenjaju u Rhapsody, da bi uslijed autorskih prava 2006. bili primorani na još jednu promjenu imena, točnije u ovu današnju.

Bend je do sada ukupno objavio 12 albuma od kojih je posljednji “The Eight Mountain” objavljen ove godine za AFM Records. Iza njih su brojni hitovi, rasprodani koncerti i armija fanova kojih u nemalom broju ima i na našim prostorima. Aktualnu postavu benda čine pjevač Giacomo Voli, gitarista Roberto De Micheli, klavijaturista Alex Staropoli, basista Alessandro Sala i bubnjar Manu Lotter.

Cijena ulaznice za koncert Rhapsody of Fire u Šibeniku iznosi 70 kuna u pretprodaji, te 90 na ulazu, a količine su ograničene zbog kapaciteta kluba Azimut.

Što se tiče zagrebačkog koncerta koji će se održati u klubu Boogaloo akcijska cijena ulaznice je 110 kuna do 13.1., a od 14.1. koštat će 130 kuna.