Vojko V i Let 3 dolaze na deseto izdanje Kulturaljke u Šibenik
25. siječnja 2020.
Music Box (8352 Članci)
Podijeli

Vojko V i Let 3 dolaze na deseto izdanje Kulturaljke u Šibenik

Godina tek što je počela, a Šibenčani već imaju super vijesti za veseliti se bar što se tiče kulturno-glazbenog programa.

Danas je ovaj depresivni siječanj postao malo bolji nakon što je Kulturaljka najavila dio programa kojeg sprema za svoj veliki jubilej koji će se održati kroz ožujak i travanj na više lokacija u Šibeniku. Krenulo se od kraja, pa je tako prvo najavljeno tradicionalno koncertno finale, koje je na rasporedu 11. 4. i to na novoj koncertnoj lokaciji, a glavna imena su Vojko V i Let 3!

„Povodom jubileja i desetog izdanja našeg prvog projekta – Kulturaljke, ove godine za koncertno finale odlučili smo se za najpoznatije hrvatske izvođače u svojim žanrovima. Vojko V i Let 3 trenutno su u samom vrhu hrvatske glazbene scene, a uz njih nastupit će i još neka kul imena koja za sada nećemo otkrivati. Sve info o tome doznat će te u narednim tjednima, kao i program prvog, „kulturnog“ dijela“, poručuju organizatori iz PARK-a.

Koncertni program Kulturaljke do danas odvijao se na četiri različite lokacije u Šibeniku koje su za tu potrebu bile prenamijenjene iz derutnih prostora u koncertne dvorane (bivši hotel Krka, bivša tvornica TEF, bivša vojarna Bribirskih knezova, šibenski Importanne).  Detalji o novom prostoru bit će objavljeni uskoro.

Krenula je i prodaja ulaznica koje su podijeljene u tri kategorije – Ranograbilice (od 24. 1. do 11. 2.) po 60 kuna, pretprodaja (od 11. 2. do 11. 4.) po 80 kuna, te na dan koncerta po 100 kuna.

Foto: Nikola Knežević