Vojko V, Savršeni Marginalci, Svemirko i Porto Morto nova imena RockLive Festivala
7. siječnja 2024.
Music Box (11094 Članci)
Podijeli

Vojko V, Savršeni Marginalci, Svemirko i Porto Morto nova imena RockLive Festivala

Ovogodišnji RockLive Festivala, sada već tradicionalno 13. put održat će se od 25. do 27. srpnja u koprivničkom Kampusu.

U prvoj najavi festivalskom line up-u priključili su se Pips, Chips & Videoclips, IDEM, Đutko i Plodovi zemlje, te Ministranti, a sada su objavljena i nova četiri izvođača za RL#13!

Novu listu izvođača predvodi Vojko V, koji je svojim albumom Dvojko oduševio publiku od onih najmlađih koji se s glazbom tek upoznaju, do nešto starijih i iskusnijih glazbenih znalaca. Mamacita, Bunga party i Ne može stižu na RockLive! Vojko je i jedini izvođač s ove liste koji se vraća na RockLive dok svi ostali tamo dolaze prvi put. Jedni od njih su i Savršeni Marginalci, odnosno Suba, Zoki i Šoki iz Hladnog piva, te Krmpa iz Deafness By Noise. Marginalci sviraju po mnogima najbolje albume Hladnog Piva, Džinovski, G.A.D. i Desetku, a nakon rasprodanih dvorana u Zagrebu i Rijeci, sada dolaze i na RockLive #13! Tu su i Svemirko, bend kojeg je RockLive publika zazivala već neko vrijeme, a koji od prvog albuma Vanilija puni prostore diljem regije. Ljetna noć i hitovi Svemirka garantiraju odličnu zabavu na ovogodišnjem RockLive Festivalu. I za kraj, šećer na kraju iz studija Šećer, zagrebački Porto Morto, koji uz već najavljenog IDEM-a popunjava dozu JeboTon kolektiva na RockLive-u. Porto Morto u posljednje vrijeme pažnju plijeni odličnim suradnjama s glazbenicima poput Darka Rundeka i Ede Maajke, a njihov „portopop“ publika sigurno već jedva čeka.

U prodaji su od prvog dana ove godine redovne ulaznice koje vrijede za sva tri dana festivala, a koje se po cijeni od 30 eura mogu kupiti putem sustava Entrio, odnosno na Entrio.hr.