Uoči beogradskog koncerta Nick Cave obratio se frontmenu srpskog benda
26. siječnja 2020.
Music Box (11095 Članci)
Podijeli

Uoči beogradskog koncerta Nick Cave obratio se frontmenu srpskog benda

Legendarni glazbenik Nick Cave, osim nevjerojatne karijere, poznat je po tome što je je jedan od rijetkih izvođača svjetskog ranga koji odgovara na pitanja svoje publike.

“The Red Hand Files” je naziv njegovog bloga na kojem publika može postaviti najrazličitija pitanja na koja Cave odgovara javno. Posljednje pitanje postavio mu je frontmen srpskog benda The Cave Dogs i Nick mu je dao neočekivani odgovor.

Nikola Krstić, frontmen beogradskog Nick Cave tribute benda “The Cave Dogs” predstavio mu se kao rokenrol osoba koja svira u tribute bendu već devet godina i priznao da pored toga što izvodi njegovu glazbu, oblači se i ponaša kao on. Nakon svoje iskrene izjave, postavio je pitanje Caveu je li čuo za njihov bend i što misli o njima, na što mu je ovaj odgovorio:

“Dragi Nick, nisam upoznat s radom The Cave Dogsa, ali sam te gledao na YouTubeu i imam samo ovo reći – zvučiš zastrašujuće isto kao i ja.”

Cave je dodao da je čak i njegova supruga dok je puštao snimku zastala i prokomentirala kako Cave zvuči odično, na što joj je on odgovorio da to nije on, već jedan “srpski uljez” koji zvuči fenomenalno. Cave je Nikoli rekao da mu pošalje adresu kako bi mu poslao neke svoje stare majice i odijela kako bi upotpunio njegov kostim.

Ovim odgovorom Nick Caveje još jednom potvrdio da je zvijezda koja zaslužuje status legende i opravdao veliko interesiranje domaće publike povodom predstojećeg beogradskog koncerta 4. lipnja u Štark Areni.

Ulaznice za koncert u Štark areni su u prodaji.