Brkovi za sitne pare u Vintage Industrial Baru
31. siječnja 2020.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Brkovi za sitne pare u Vintage Industrial Baru

U četvrtak 13. veljače, punk folk mašina Brkovi po prvi puta ikada zasvirat će u Vintage Industrial Baru i to na ekskluzivnom koncertu za 500 najbržih fanova.

Bend koji je više puta punio Dom sportova, rasprodavao Tvornicu kulture, konačno dolazi u Vintage na svečanu noć ulaska u Valentinovo i veliku koncertnu štalu koju spremaju za taj klupski koncert.

Brkovi postoje od 2004. godine, a svoju glazbu nazivaju “turbopunkfolkwellness i spa”. Suštinski je riječ o punk-rocku uz hard rock, heavy metal i reggae utjecaje. Folk element u njihovoj glazbi se očituje u načinu pjevanja i gitarskim melodijama (često u tercama) koje zvuče kao hommage pastirskom rocku.

Shamso 69, Prasac, Žorž, Šarulja i Tomac su odsvirali gomilu koncerata u bivšim jugoslavenskim republikama, a nastupali su i u inozemstvu (Bugarska, Švicarska, Austrija, Njemačka, Irska).

Ulaznice za koncert u Vintageu u pretprodaji su dostupne po cijeni od 80 kuna, a na dan koncerta cijena se povećava za 20 kuna. Vrata se otvaraju u 20 sati, a koncert počinje u 22 sata.

Foto: Nikola Knežević