Simple Minds vraćaju se u Hrvatsku!
6. veljače 2020.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Simple Minds vraćaju se u Hrvatsku!

Grupa Simple Minds donosi 13. srpnja na stadion Šalata svoju veliku svjetsku turneju “40 Years Of Hits”. Šest godina nakon što su rasprodali Malu dvoranu Doma sportova škotski rock velikani vraćaju se u Zagreb obilježiti četiri desetljeća rada koncertom koji će sadržavati apsolutno sve najvažnije pjesme iz prebogatog opusa.

“Svirat ćemo dva duga seta” – objašnjava frontman Jim Kerr. “Turneja mora biti posebna, pa smo se jako dobro pripremili. Čut ćete sve klasike i sve velike pjesme, a za hard core fanove izvest ćemo stvari koje nismo dugo svirali”. Proslavu 40 godina rada Simple Minds će provesti u znaku ogromne svjetske turneje čiji europski dio je upravo otkriven. Uključivat će više od 53 arena i open air koncerata u 16 zemalja, a kulminacija se očekuje na nastupima u SSE Hydru u Glasgowu te, što se ovdašnje publike tiče, na zagrebačkoj Šalati što će biti jedini datum koji je bend posvetio našoj regiji.

Ulaznice u prodaju kreću u petak 7. veljače po early bird cijeni od 220 kn. Ta cijena ostat će aktualna do 1. ožujka, nakon čega se penje na 240 kn. Ako ih ostane, na dan koncerta ulaznice će iznositi 270 kn. U ponudi su i VIP ulaznice za tribinu po trajnoj cijeni od 390 kn.

Foto: Andy Earl