Svjetska superzvijezda Janet Jackson najavila svjetsku turneju “Black Diamond” i već otkrila prve datume
10. veljače 2020.
Music Box (10917 Članci)
Podijeli

Svjetska superzvijezda Janet Jackson najavila svjetsku turneju “Black Diamond” i već otkrila prve datume

Janet Jackson ovog ljeta iz Sjeverne Amerike započinje svoju svjetsku turneju Black Diamond koju će održavati u arenama diljem svijeta. Na turneji će se naći posve nova produkcija u kombinaciji s novom glazbom s njezinog dugoočekivanog albuma “Black Diamond”, koji će biti objavljen ove godine.

Izvodit će pjesme s njenih 12 multiplatinskih albuma, uključujući posebnu izvedbu pjesama s albuma “Janet Jackson’s Rhythm Nation 1814” koji je nedavno obilježio 30. godišnjicu. Turneja koju radi Live Nation, započinje 24. lipnja u Miamiju nakon kojeg će posjetitu velike gradove širom Sjedinjenih Američkih Država i Kanade, uključujući Atlantu, Philadelphiju, Toronto, Dallas i mnoge druge. Show će predstaviti i u New Yorku, legendarnom Madison Square Gardenu i STAPLES centru u Los Angelesu. Europski i datumi za ostatak svijeta uskoro će biti objavljeni. Ulaznice u prodaju kreću od četvrtka, 13. veljače na LiveNation.com.

Janet Jackson jedna je od najutjecajnijih pjevačica i zabavljačica moderne ere. Za svoju glazbu osvojila je pet nagrada GRAMMY®, dvije nominacije za Emmyja, nagradu Zlatni globus i nominaciju za Oscar, zajedno s pet američkih glazbenih nagrada, MTV video Music Awards i Billboard Music Awards. Kao glumica dobila je i priznanja, uključujući nagradu NAACP za najbolju sporednu glumicu. Janet,članica Rock and Roll Kuće slavnih, također je autorica, plesačica, poslovna žena i filantrop, uz to što je jedna od najprodavanijih umjetnica u povijesti popularne glazbe. S više od 185 milijuna prodanih ploča širom svijeta, Janet Jackson slovi kao jedna od najprodavanijih umjetnica svih vremena s nizom hitova koji su ostavili neizbrisiv dojam na pop kulturu. Njezina glazba i umjetnost otvorili su joj vrata kroz koja su je pratili drugi vrhunski umjetnici i mnogi su prepoznali njezin utjecaj na njihove glazbene percepcije.

Foto: Promo