We Love Sound najavljuje dolazak 10-ak svjetskih DJ imena u Zagreb
15. veljače 2020.
Music Box (9893 Članci)
Podijeli

We Love Sound najavljuje dolazak 10-ak svjetskih DJ imena u Zagreb

Prema riječima posjetitelja jedan od najljepših događaja pod otvorenim nebom Zagreba, objavio je vrijeme ovogodišnjeg održavanja.

Otvorenje zagrebačke ljetne sezone, a ujedno i četvrto izdanje We Love Sound OPEN AIR događaja započet će već od popodnevnih sati u subotu, 6. lipnja 2020. godine na velikom jarunskom jezeru i to uz brojne novitete. I dok su i prethodnih godina mnogobrojni posjetitelji imali prilike uživati u nastupima nekih od najvećih svjetskih zvijezda elektroničke glazbe današnjice, poput Setha Troxlera, Locoa Dicea, Dyeda Soundoroma, Jackmastera, tINI, Fuse kolektiva, Shauna Reevesa, za ovu su godinu organizatori pripremili dvostruko više, pa će tako više od 10 imena svjetske elektroničke scene nastupiti u Zagrebu, na svake godine sve boljem – We Love Sound OPEN AIR-u. Osim programa kakav Zagreb do sada nije imao prilike čuti, organizatori su po prvi puta pripremili i dvije pozornice, jednu posebno namijenjenu za techno fanove.

 

Za najlojalnije posjetitelje osigurano je i pravo na kupovinu pre-registration ulaznica po cijeni od samo 79 kn, a organizator je objavio i završnu cijenu ulaznica koja će iznositi 319 kn. Ova aktivacija imat će ograničeni rok, samo 5 dana od prijave, a moći će se ostvariti prijavom na službenoj stranici We Love Sounda www.we-love-sound.com

Osim što svake godine u hrvatskoj prijestolnici okupe party goste iz cijele Hrvatske, regije, a i susjednih europskih zemalja, organizatori We Love Sounda najavili su za ovu godinu iskustvo puno veće od plesa pod zvijezdama i u prirodnom okruženju – razne radionice i umjetničke instalacije koje će posjetiteljima omogućiti cjelodnevni boravak na zagrebačkom jarunskom jezeru.

Foto: Edge