“Nekog kao ti” – prvi singl Gabrielle, nove glazbene nade
16. veljače 2020.
Music Box (10880 Članci)
Podijeli

“Nekog kao ti” – prvi singl Gabrielle, nove glazbene nade

Gabriella je mlada glazbenica iz Varaždina koja nam predstavlja svoj singl prvijenac “Nekog kao ti” satkan od čiste emocije i obojan predivnim zvukom.

Svu emociju koju je Gabriella čuvala izbacila je upravo u ovoj pjesmi. Njezin glas sigurno će vas ostaviti bez daha kao i priča o najvećoj neprežaljenoj ljubavi koja traje vječno. Bez sjajnog vizualnog pečata ova priča ne bi bila to što jest, a za to se pobrinuo Luka Matković predivnim kadrovima Gabrielle na trima divnim lokacijama: arboretumu Opeka, vili Bedeković i Mađerkinom bregu.

Na pjesmi je radio odličan autorsko-producentski tim koji čine David Magdić i Leonardo Kapetanović, ali je ostvarena i producentska suradnja s dobrom nam poznatim Antom Pecotićem i Bojanom Šalamonom Shallom koji surađuju s mnogim našim glazbenim imenima poput Nine Badrić, Vanne, Kedže, Zsa Zse i mnogih drugih.

Gabriella je studirala tri godine pjevanje na Akademiji za glazbu u Ljubljani, a trenutno studira pjevanje na Mužičkoj akademiji u Zagrebu u klasi profesorice i naše poznate primadone Lidije Horvat Dunjko. Godine 2009. sa samo jedanaest godina bila je i polufinalistica Supertalenta gdje se po prvi puta susrela s Ninom Badrić koja je imala samo riječi hvale za nju, a 2018. u glazbenom showu Zvijezde ponovno se susreće s Ninom koja joj je tada bila mentorica, ali i velika podrška tijekom cijelog showa. Gabriella ima sve”, riječi su Nine Badrić, a njezin prvi singl to i pokazuje! Zaljubite se u Gabriellin glas jer “Nekog kao ti” smo čekali na glazbenoj sceni!

Objavom sjajnog singla prvijenca i potpisom ekskluzivnog ugovora s najvećom diskografskom kućom u regiji, Croatia RecordsomGabriella je na najbolji mogući način započela svoje profesionalno glazbeno putovanje. Ova ponosna Zagorka redovita je gošća Ivici Pepelku na njegovim tradicionalnim koncertima u Lisinskom pa će te tako u njezinim izvedbama moći uživati i 1. ožujka.