“If Love Is Overrated”, još jedna pjesma Gregoryja Portera s nadolazećeg albuma
23. veljače 2020.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

“If Love Is Overrated”, još jedna pjesma Gregoryja Portera s nadolazećeg albuma

Gregory Porter, jedan od najboljih glasova generacije i dvostruki dobitnik nagrade Grammy, objavio je potpuno novu pjesmu “If Love Is Overrated“. Singl će se naći na njegovom šestom studijskom albumu “All Rise”, koji će biti objavljen 17. travnja.

Gregory Porter je predstavio drugi singl sa svojeg nadolazećeg albuma. Dirljiva “If Love Is Overrated” je balada u kojoj Porterov glas savršeno dolazi do izražaja, a dodatno nas priprema na ono što ćemo slušati na novom albumu. “Ovo je ljubavna pjesma koju treba voljeti u pesimističkom okruženju. Ona je energija koja oduševljava srce i glavu bez da se javno otkriva svijetu” komentirao je Porter. Za novi singl predstavljen je i videospot:

Gregory Porter veliki je uspjeh ostvario izdanjem „Liquid Spirit“, objavljenim 2013. godine, nakon čega su za njega uslijedila velika priznanja. Izdanje je nagrađeno nagradom Grammy u kategoriji Najbolji vokalni jazz album, a pjevač je ostvario i uspješne suradnje, među kojima se našla zapažena „Holding On“, snimljena s popularnim elektronskim sastavom Disclosure. Posljednji studijski album naziva „Nat King Cole & Me“ objavio je 2017. godine.

Osim odlično prihvaćenih izdanja, njegovu dosadašnju karijeru obilježili su i rasprodani koncerti, među kojima se ističu četiri rasprodana nastupa u londonskoj dvorani Royal Albert Hall. Glazbenik je povodom objave novog singla najavio američku turneju, koja počinje 25. siječnja.