Lovely Quinces, Mašinko, Crvi, pocket palma i Ajs Nigrutin nova imena Ferragosta
26. veljače 2020.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Lovely Quinces, Mašinko, Crvi, pocket palma i Ajs Nigrutin nova imena Ferragosta

Uz konačno otkriven prvi dio novog vizualnog identiteta predstojećeg izdanja, glazbeni festival Ferragosto JAM dobiva i svježa pojačanja u lineupu. Svoje nastupe su potvrdili splitska rockerica Lovely Quinces s bendom, zagrebački punk rockeri Mašinko i synthwave duo pocket palma, dok iz Beograda stižu opaki alter rockeri Crvi i provokativni reper Ajs Nigrutin.

Raširen na više pozicija oko Orahovačkog jezera, Ferragosto gradi program samo s domaćim i regionalnim imenima, zbog čega je kao platforma za promicanje scene dosegao već prepoznatljivost i zavidnu reputaciju. Izuzetna lokacija u prirodi i povoljna cijena festivalske ulaznice od 135 kuna mamac su za publiku iz cijele Hrvatske, uz sve više posjetitelja i iz susjednih zemalja.

Ferragosto JAM 13 održat će se na Orahovačkom jezeru od 5. do 9. kolovoza 2020. U ponudi su festivalske ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 135 kuna za sve dane festivala.

Trenutni lineup čine Pips, Chips & Videoclips, Repetitor, Atheist Rap, Overflow, Mortal Kombat, Svemirko, Jonathan, ABOP, Buč Kesidi, Je Veux, Lovely Quinces, Mašinko, Crvi, pocket palma i Ajs Nigrutin. U konačnici će lineup brojiti oko 70 izvođača. Novi vizualni identitet Ferragosta potpisuje Andrijana Vešović iz Beograda koja djeluje pod umjetničkim imenom Zombijana Bones.

Foto: Ivica Drusany