“Sva naša ljeta”, nova pjesma Vatre posvećena djetinjstvu koja najavljuje novi album
26. veljače 2020.
Music Box (11067 Članci)
Podijeli

“Sva naša ljeta”, nova pjesma Vatre posvećena djetinjstvu koja najavljuje novi album

“Sva naša ljeta”, posveta djetinjstvu iz pera Ivana Dečaka, novi je singl grupe Vatra kojim najavljuju deseti studijski album.

“Sva naša ljeta” svojevrsna je posveta djetinjstvu, vremenu koje nam tako brzo i nepovratno izmakne.

“Sada kada sam postao otac, gledam svoje klince kako drame prije odlaska u vrtić, zbog loše navučenih čarapa , prebrzog topljenja sladoleda, premalo pekmeza u krafnama, previše hrane u tanjuru… Znam da sam od njih bio tisuću puta gori, pa me sve to skupa nasmijava. Gledam ih kako rastu dok ja starim i pokušavam sve to nekako pretočiti u pjesme. ‘Sva naša ljeta’, upravo je jedna takva, progovara o prolaznosti i potrebi da se komadić djetinjstva i mladosti zauvijek zadrži.” – rekao je o pjesmi autor Ivan Dečak.

U snimanju pjesme su, uz bend, sudjelovali i Mladen Ilić Mlacka, jedan od najboljih perkusionista na ovim prostorima, te gudači Matej Milošev i Dean Melki, dok aranžman za gudače potpisuje maestro Frano Đurović koji u svoj bogati fundus od nedavno može upisati i orkestraciju Opere Industriale izvedene na nedavnom otvorenju EPK u Rijeci.

Produkcija, mix i mastering djelo su najboljeg produkcijskog tima na ovim prostorima Jure Ferine i Pavla Miholjevića. Glazbu i tekst potpisuje Ivan Dečak.

Video spot za pjesmu “Sva naša ljeta” snimio je Radislav Jovanov Gonzo, a glavne uloge pripale su najboljim plesnim parovima na europskoj rang ljestvici u standardnim i latinoameričkim plesavima, državnim prvacima Karlu Ostružnjaku, Karli Ivaštinović, Mati Ostružnjaku i Hani Sorić iz plesnog kluba Academia.

Osim novog singla, Vatra najavljuje i svoj zagrebački koncert 4.4.u klubu Booglaoo, prvi klupski koncert nakon trogodišnje pauze.